Biobite

Een stevige reep om de dag goed mee door te komen! In twee varianten spelt en boekweit.

Een stevige reep om de dag goed mee door te komen! Dat zijn de twee repen van Biobite die ik mocht uitproberen! Ik kreeg de speltreep en de boekweit reep toegestuurd! En ik ga jullie vertellen wat ik ervan vind en welke reep mijn favoriet is!

Wat is Biobite?
Biobite vind het belangrijk om goed op eten te kauwen, omdat goed kauwen volgens hun een verzadigd gevoel geeft! Hier ben ik het dan ook mee eens! Na goed op een reep gekauwD te hebben kreeg je wel degelijk een gevuld gevoel! Biobite is biologische voeding met een bite! Vandaar Biobite! Door het eten van deze repen krijg je natuurlijke en weinig bewerkte producten binnen.

Spelt VS Boekweit
Biobite heeft twee variante repen: de spelt variant en de boekweit variant! De repen bevatten langzame koolhydraten zoals: havervlokken, gierst, spelt of boekweit en onder andere hazelnoten, amandelen, abrikozen, zaden, veen- en gojibessen, specerijen en perendiksap! De ingredi├źnten die worden gebruikt zijn natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers en conserveermiddelen! De boekweit reep is trouwens wel glutenarm, dit is de speltreep niet!

Mijn favoriete reep is de Spelt reep. Ik vind daar persoonlijke een lekkerdere smaak aanzitten dan de boekweit reep. De boekweit reep is ook goed te eten hoor, maar mijn voorkeur ligt bij de speltreep! Een zeer vullende maar lekkere reep! Perfect als tussendoortje en lekker fris!

De repen zijn ongeveer 14 dagen houdbaar mits gekoeld bewaard.

Ben je benieuwd naar de repen en wil je ze zelf een keer proberen?
Klik dan hier voor de verkooppunten!

Conclusie
Ik vind het heerlijke betaalbare repen en ideaal als tussendoortje! Makkelijk om mee te nemen en erg lekker! De repen vullen ook goed. Alleen jammer dat er maar twee varianten zijn! Dan ben je er iets sneller op uitgekeken, omdat er niet veel afwisseling inzit! Ik vind het wel erg fijn dat er geen suikers aan toegevoegd zijn en ik zou het andere daarom ook zeker aanraden! En voor de mensen die slecht gluten kunnen verdragen is de boekweit variant een goed alternatief! Let op de boekweitreep is glutenarm, dit betekent niet dat die glutenvrij is!

Cijfer 7