BLOG

Hier ontdek je de laatste nieuwtjes, de lekkerste recepten en nog veel meer. Kijk gerust even rond!  

Anne & Max

24-11-2017

Anne & Max. Hoe komt de eigenaar Wobbe van Zoelen aan deze naam? Heeft hij kinderen die zo heten of is het misschien wat anders? Ik vroeg aan Wobbe zelf hoe hij op deze naam is gekomen. En de reden is vrij creatief gevonden, al zeg ik het zelf.

In de herfst & winter drink ik ontzettend graag gemberthee. Ik houd van de krachtige smaak, en de geur door heel het huis. Gember heeft naar het schijnt ook veel gezondheidsvoordelen, dus dat is mooi meegenomen!

Zoals jullie het misschien wel hebben gezien ga ik graag naar Nijmegen toe vanwege de toffe hotspots! Vaak wordt er dan ook aan mij gevraagd wat mijn favoriete hotspot is! Ik heb niet een specifieke hotspot die mijn favoriet is. Bij de ene kun je lekker ontbijten, bij de ander kun je juist weer goed lunchen en weer een...

Sinds de zomer ben ik in bezit van mijn Homie Airfryer! In een airfryer kun je van alles klaarmaken, van vlees tot aardappels, maar ook broodjes, muffins en cakes. Binnen 17 minuten is deze kwark cake namelijk al klaar. Bij de Homie Airfryer kun je ook een bakblik bestellen. Ideaal, want deze past er goed in! Wil jij binnenkort ook...

No11

17-11-2017

Ik zag op Instagram al vaak heerlijke gerechten voorbij komen van restaurant No11 in Deventer en werd daarom heel erg nieuwsgierig. Het was daarom de hoogste tijd om eens langs te gaan en hun menukaart uit te testen!

Chai muffins

15-11-2017

Iedereen kent hem wel: de Chai Latte! Een heerlijke kop opgeschuimde melk met een smaakvolle kruidenmix, wat honing en kaneel. Ik proef hem in elke koffiebar waar hij verkrijgbaar is, en kan me dan doorgaans niet inhouden om een zakje chai thee te kopen voor thuis.