Brownie

18-06-2017

Ik kook eigenlijk nooit uit een pakje of zakje, omdat er meestal veel suiker en zout in zit. Maar toen ik de ingrediënten van deze brownie mix zag werd ik stiekem wel heel erg blij! Deze brownie mix bevat namelijk redelijk weinig suikers, veel vezels en eiwitten en nauwelijks zout. Dan is het af en toe ook niet zo erg om uit een pakje te koken toch? Een heerlijke smeuïge brownie met een crunch van cashewnoten. Wanneer ga jij hem proberen?

Ingrediënten

Zo maak je de brownie

  • Verwarm de oven voor op 160 graden. Dit is niet nodig wanneer je een airfryer gebruikt.
  • Smelt de kokosolie in een pan of magnetron en roer het door de mix voor de brownies heen.
  • Klop vervolgens de eieren los en voeg deze een voor een aan het bovenstaande mengsel toe en voeg er een snufje zout aan toe.
  • Voeg nu de melk toe en mix het met een mixer tot een goed en glad beslag. Roer vervolgens de choco drops er doorheen.
  • Vet een brownie vorm in of bekleed hem met bakpapier en giet het brownie mengsel er in.
  • Strooi vervolgens de gehakte cashewnoten er overheen en bak de brownie in ongeveer 10-15 minuten gaar. Je kan de brownie ook ongeveer 12 minuten in de airfryer doen op 160 graden. Houd hem goed in de gaten en zorg er voor dat hij niet te droog wordt.
  • Haal de brownie uit de oven en laat hem afkoelen. Snijd hem vervolgens in 9 stukken en genieten maar.