Favoriete Foodies

31-03-2017

Iedereen heeft denk ik wel zijn favoriete foodies! Ik heb voor jullie een aantal van mijn favoriete Foodies op een rij gezet. Deze Foodies zijn een bron van inspiratie en maken de lekkerste recepten! Ik kan altijd erg genieten van andermans baksels of gerechten en volg daarom ook heel wat andere foodies op Instagram en andere social- mediakanalen. Als je deze acht bloggers volgt weet je in ieder geval zeker dat je genoeg lekkere dingen voorbij ziet komen. Over elke foodie vertel ik natuurlijk een stukje en laat ik je een paar geweldige foto's zien.

Mijn favoriete foodies heb ik natuurlijk even voor jullie op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn er nog genoeg andere foodies die heel inspirerend zijn en altijd weer mooie plaatjes afleveren, maar voor mij zijn dit toch echt wel mijn favoriete:

  • Healthyfoodlove.nl
  • Emiels kitchen
  • Fit met charlotte
  • Oh My Pie
  • Healthy Wanderlust

En tenslotte nog twee favoriete Instagram accounts, die helaas nog geen eigen blog hebben:

  • The_loveof (binnenkort komt haar website online)
  • Healthymetlioon

Zoals ik al zei vind ik het altijd leuk om andere accounts te volgen. Het geeft een bron van inspiratie en ik vind het ook altijd erg interessant hoe andere over voeding schrijven. Ook vind ik het leuk om via deze accounts leuke en gezellige hotspots te ontdekken en hun verhalen over verschillende onderwerpen te lezen! Zo kunnen we allemaal wat van elkaar leren.


Healthyfoodlove.nl

Anne is 23 jaar jong en de trotste eigenaresse van healthyfoodlove.nl. Je raad misschien al wel wat haar hobby's zijn, namelijk: bakken en bloggen en dat is ook zeker terug te zien op:  https://healthyfoodlove.nl/ waar ze elke keer weer heerlijke recepten plaatst. Ze vindt het belangrijk om haar recepten zoveel mogelijk vrij te laten van zooi en daar ben ik het helemaal mee eens, want waarom zou je er iets in stoppen waar je niks aan hebt? Waar het eigenlijk allemaal omdraait is de balans.  De reden waarom Anne begonnen is met healthyfoodlove.nl? Ze vond het altijd erg leuk om te bakken en van alles uit te vogelen en dat wilde ze maar al te graag met andere delen. Haar baksels zien er dan ook altijd weer heerlijk uit. Ook deed ze mee aan de product challenge van BioToday en bedacht de bananenbrood granola, die nu in veel winkels te vinden is. Hoe tof is dat!

Foto's afkomstig van:  https://healthyfoodlove.nl/

Instagram: @healthyfoodlove.nl

 

Emiels Kitchen

Emilia is nog maar 16 jaar jong en heeft nu al een tijdje haar eigen foodblog:  https://www.emielskitchen.com/. Op haar blog deelt ze haar recepten, schrijft ze reviews, geeft ze tips, deelt ze haar favoriete hotspots en nog veel meer. Ook vertelt ze op haar blog dat je niet blij wordt van "clean eten" en dan zegt ze heel mooi: "een mens needs chocola. En ijs. En zoveel meer. Raw of niet." En zo is het precies! Met haar heerlijke recepten laat ze zien dat gezond eten helemaal niet saai hoeft te zijn! Van een heerlijk ontbijt tot een healthy dinner je vindt het allemaal op Emilia's blog.

Foto's afkomstig van: https://www.emielskitchen.com

Instagram: @emielskitchen


Fit met Charlotte

Charlotte is 30 jaar jong en in het dagelijks leven is ze pedagogisch hulpverlener en gewichtsconsulent en heeft ze natuurlijk een grote passie voor voeding en gezondheid. Op haar blog:  https://www.fitmetcharlotte.nl/ deelt ze heerlijke recepten en schrijft ze over voeding & gezondheid, maar ook schrijft ze reviews. Daarnaast vind je op haar blog ook een aantal hotspots. Op zoek naar coaching? Als gediplomeerd gewichtsconsulent helpt ze andere maar al te graag met het bereiken van een gezond eet- en leefpatroon. Ze wil haar lezers graag inspireren tot een healthy lifestyle en laten zien dat een gezonde levensstijl helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Foto's afkomstig van:  https://www.fitmetcharlotte.nl/

Instagram: @fitmetcharlotte


Oh My Pie

Iedereen kent de 28 jarige Marike wel van haar overheerlijke taartjes die telkens weer langs komen op Instagram, want het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers op hangen. Dit is helaas niet zo vanzelfsprekend voor Marike geweest. Ze heeft namelijk coeliakie en kan dus geen gluten verdragen! Dit is niet altijd even makkelijk geweest, maar van een glutenvrije last ging het leven naar een glutenvrij feestje. Nu maakt ze de lekkerste glutenvrije baksels die er maar zijn. Ze vindt het dan ook altijd weer leuk om nieuwe smaakcombinaties, nieuwe structuren en interessante vormgevingen te verzinnen. op haar site:  https://ohmypie.nl/ deelt ze de lekkerste glutenvrije en lactosevrije recepten met ons! Of van elke dag een feestje te maken. Sinds kort heeft zo ook haar eigen boek, met talloze recepten voor de heerlijkste baksels!

Foto's afkomstig van: https://ohmypie.nl/

Instagram: @oh.my.pie


Healthy Wanderlust

Merel Teunis is het gezicht achter Healthy Wanderlust en 26 jaar jong. Ze is geïnteresseerd in gezonde voeding en deelt op haar blog http://healthywanderlust.nl/ maar al te graag wat heerlijke recepten. Haar vier grootste passies zijn: reizen, fotograferen, schrijven en gezond eten en het liefste combineert ze dit allemaal samen! En zoals ze het zelf mooi verwoord: "uit deze vier passies is Healthy Wanderlust ontstaan, waar ik jullie al schrijvend en met mijn camera om mijn nek meeneem op een ontdekkingstocht door een gezonde wereld." Haar blog is ervoor zowel jong als oud. Naast een gezonde levensstijl vindt ze het ook erg belangrijk om dol te zijn op het leven dat je leeft.

Foto's afkomstig van: http://healthywanderlust.nl/

Instagram: @healthywanderlust.nl


Helaas hebben deze foodies nog geen blog, maar gelukkig hebben ze wel hun eigen Instagram account waar ze de mooiste foto's met ons delen! Ik raad het je dan ook echt aan om deze twee accounts te gaan volgen als je dat nog niet doet!

the_loveof

↠ A N O U K ↞ is 26 jaar jong en heeft een passie voor: food, tattoos, gym, honden, fashion, tekenen en fotograferen. Zelf heeft ze een lactose-intolerantie en een prikkelbare darm. Daardoor moest ze haar eetpatroon omgooien, waardoor ze veel dingen zelf ging maken.
Op haar Instagram komen de mooiste foto's voorbij. Ze zeggen weleens perfectie bestaat niet, maar als je haar foto's voorbij ziet komen dan begin je nog wel eens te twijfelen. Het is werkelijk te mooi om op te eten. Ze is gastblogger bij Healthinut en daar kun je haar heerlijke recepten bewonderen. Zoals ze zelf zegt: " Count the memories, not the calories!" en daar heeft ze gelijk in! Met haar mooie foto's en heerlijke recepten probeert ze iedereen te inspireren! Haar mooie foto's zijn te bewonderen op:  https://www.instagram.com/the_loveof/ . En ik heb goed nieuws, want binnenkort komt haar eigen website online! Stay tuned.Healthymetlioon

Liona heeft haar eigen Instagram en Facebookaccount waar ze de mooiste foto's en de lekkerste recepten met ons deelt! Gezond eten vindt ze belangrijk, maar genieten van iets ongezonds dat moet ook gewoon kunnen! Op haar Instagram en Facebook laat ze zien dat gezond eten helemaal niet saai hoeft te zijn, maar dat het gewoon super lekker is! Van die kleurrijke foto's krijg je toch gelijk een zomer gevoel?


Hopelijk heb ik jullie met deze tips kunnen inspireren en vergeet deze foodies natuurlijk niet te volgen!