Meet and eat Foodie-ness

05-12-2016

Afgelopen dinsdag kwam ik op Instagram nog een bericht van Foodie-ness tegen wie er nog interesse had voor een meet and eat met haar en een aantal andere foodies! Ja wie wil dat nou niet. Ik stuurde haar gelijk een mailtje want ik wilde dit natuurlijk niet missen. Ik dacht dat ik vast niet de enigste zal zijn en ging dus maar van niks uit. Tot dat ik woensdag ochtend het berichtje las en er dus bij mocht zijn! Wat was ik blij zeg, mijn dag kon niet meer stuk!

In alle vroegte ging ik afgelopen zaterdag al de deur uit. Om maar liefst vijf uur ging de wekker al en om zes uur was ik al onderweg naar Nijmegen! Ja de treinen hier in Nederland zijn een probleem in de winter. Maar ik was achteraf niet de enige die van ver kwam! Sommige kwamen zelfs uit Groningen en Leeuwarden! Ja Carolina stond wel een beetje versteld dat we van zover voor haar kwamen. Gelukkig was papa zo lief om mij af te zetten in Nijmegen! Rond 7 uur zat ik in de trein en gelukkig was ik om 09:15 in Amsterdam. Mooi op tijd dus! Aangezien ik nog een beetje vroeg was ging ik eerst even de Albert Cuyp markt over, want ja welke foodie houdt nou niet van eten? En waar kun je nou beter verse groentes en fruit vinden dan op de Albert Cuyp markt?

Iets voor tien liep ik de yoghurt barn in! Ik was er lekker vroeg maar niet de enigste! Daar ontmoette ik Carolina van Foodie-ness en wat een toffe meid is zij zeg! Echt respect voor haar, hoe je van een hobby je baan kunt maken en ervoor kiest om je baan af te zeggen en full time te gaan bloggen! Ja dat zou mijn droom ook zijn. Samen met een aantal andere meiden hadden we een meet and eat bij de yoghurtbarn in Amsterdam. Een leuke hotspot als je het mij vraagt en wat hebben ze lekkere dingen!

Er kwamen twee dienbladen heerlijk gevuld op tafel te staan. Met onder andere carrotcake (jaaa die was heeeeeel erg lekker), bananenbrood, yoghurtjes, smoothies en nog veel meer. Natuurlijk ook lekkere thee erbij! Mijn favoriet was dan ook echt wel notendroom! Dus als je bij de yoghurtbarn komt ga dan voor die thee! Zeker weten dat je hem lekker vindt! Toen het eten op tafel verscheen deden we allemaal even een voorstelrondje, maar natuurlijk moest er eerst een foto worden gemaakt van het eten, want ja dat doet een foodie meestal! Eerst foto's maken en als die gelukt zijn dan pas eten! Voor de perfecte foto stonden er zelfs wat op de tafel.

Bijzonder en zeer interessant en natuurlijk inspirerend om van iedereen een verhaal te horen! We kwamen er al zelf snel achter dat we veel dingen gemeen hebben en dezelfde interesses delen. Iedereen heeft een eigen blog en is druk bezig op Instagram! De ene maakt veel reizen en de andere is weer druk aan het sporten! We hebben veel gelachen met ze allen en veel verhalen uitgewisseld! Echt leuk om een keer te praten met mensen die dezelfde hobby's en interesses delen. Helaas was het zo 12 uur en zat de fantastische ochtend er alweer op! Als afsluiting kregen we een goodiebag mee naar huis, met onder andere producten van Body en Fit. Allemaal superhandig! Natuurlijk kon de selfie ook niet ontbreken.

Daarna heb ik nog even lekkere dingen op de Albert Cuyp markt gehaald en ben ik nog even de stad door gegaan! om vervolgens weer drie uur in de trein terug te gaan naar huis! Toen ik thuiskwam was ik op, maar het was de moeite meer dan waard! Een leuke ochtend en dag om op terug te kijken!