Mr. Spork's

12-04-2017

Yoghurt met vers fruit eet ja natuurlijk met een spork! Spork? Ja een spork! Want als je een spoon en een fork neemt krijg je een Spork. Mr. Sporks is perfect voor onderweg, op school, op het werk of gewoon voor thuis op de bank. Je kunt er op elk moment van de dag van genieten, wanneer het jou uitkomt! Of je maakt er gewoon een uitgebreid ontbijt mee voor op bed. Een mooi excuus om net wat langer in bed te blijven liggen!

De Zuivelmakers

De Zuivelmakers is een echt familiebedrijf. Het begon met het maken van kaas van eigen melk en nu maken ze zelfs de lekkerste toetjes van verse melk. Een echte zuivel familie dus!  Goede zorg voor de natuur en de koeien staat voorop en daarom werken ze samen met hun eigen boeren aan duurzame weidezuivel.

Door het hele land zijn er yoghurt taps te vinden om de lekkerste yoghurts te tappen en natuurlijk de toppings niet te vergeten! Benieuwd waar bij jou in de buurt een yoghurt tap is? Neem dan even hier een kijkje.

Mr. Spork's

Waar komt deze naam toch vandaan zou je misschien denken? Nou eigenlijk is het heel simpel! Je hebt een spoon en een fork en dit voeg je samen en dan krijg je natuurlijk Spork. Ja deze yoghurt met vers fruit en een topping eet ja natuurlijk met een Spork! Een handige combinatie is dat toch! Lekker en gezond en ideaal voor onderweg, tussendoor, als ontbijt en noem maar op! Eigenlijk voor ieder moment op de dag dus! En wat is er met dit lekkere weer nou beter dan een frisse yoghurt met fruit? Een perfecte snack dus voor de lente/zomer! Het fruit is afkomstig van Fruity Pack. Echte fruitkenners die als geen ander weten waar het beste fruit vandaan komt!

Varianten

Mr. Spork's is er in vier verschillende varianten:

  • Aardbei, blauwe bes, granaatappelpitjes en honing
  • Aardbei en muesli
  • Ananas, kiwi en kokosflakes (zomervariant)
  • Appel, druif, sinaasappel en walnoot (wintervariant)

De yoghurt was heerlijk romig en lobbig en heerlijk in combinatie met het verse fruit. Mijn favoriete variant was de yoghurt met aardbeien, blauwe bessen, honing, en granaatappelpitjes.

Ik vond Mr. Spork's ideaal voor onderweg, maar daarnaast ook heerlijk voor een uitgebreid ontbijt op bed! Ik mis helaas alleen nog een lactose vrije variant, aangezien ik elke keer lactose pilletjes in moest nemen voordat ik de yoghurts kon testen! Dus ik hoop dat er snel een lactose vrije variant aan komt, om zo nog vaker te kunnen genieten van Mr. Spork's!