Mulex

21-05-2017

Goede pannen zijn onmisbaar in een keuken van een echte foodie! Want hoe kun je nou iets lekkers op tafel zetten als een pan niet goed werkt? Ik was dan ook weer toe aan nieuwe pannen in onze keuken, aangezien de pannen niet altijd meer even goed werkte. Wat was ik blij toen ik deze vier pannen van Mulex mocht testen. Wat ik van de pannen vind dat lees je hier! Ook heb ik voor jullie nog een leuke aanbieding.

Mulex

Mulex is een bedrijf in Duitsland. Bij dit bedrijf kun je onder andere terecht voor pannen, bestek, grill apparaten en meer. In het begin kon je bij Mulex alleen terecht voor hoogwaardige bestek, maar door de uitstekende kwaliteit groeide deze onderneming al snel uit. Het assortiment is continu in ontwikkeling met name op het gebied van kleine elektrische apparaten maar ook op het gebied van pannen die gegoten zijn in aluminium en roestvrij staal.

Assortiment pannen

Het assortiment pannen bestaat uit vier verschillende sets en er is keuze uit pannen voor inductie of voor pannen op gas.

  • Pannenset Lafayette
  • Pannenset Happines
  • Pannenset Aluguss (inductie)
  • Pannenset profi line
  • pannenset classic

Daarnaast zijn er ook nog losse pannen te bestellen.

Mijn ervaring

Aangezien wij in huis op inductie koken heb ik voor jullie de Aluguss Induktions-Set 7tlg getest. Zelf kook ik liever op gas, maar op een inductie plaat kun je ook prima koken hoor! 

De set bestaat uit:

  • drie pannen met glazen deksel - Ø 16, 20 en 24 cm.
  • één koekenpan - Ø 24 cm.
  • één paar Isogrips

De prijs van deze set is €169,00, maar voor jullie heb ik een speciale aanbieding met de code: topf2017 kun je de set voor €89,90 inclusief verzendkosten bestellen!

De pannen zijn gegoten in aluminium en hebben een tijdloos ontwerp. De pannen kunnen zowel op inductie, gas, elektriciteit, keramiek of een halogeen kookplaat worden gebruikt. Daarnaast kunnen de pannen ook nog eens in de oven worden gebruikt. Het materiaal van de pannen geleid het warmte erg goed en versnelt het koken of frituren. Het fijne is ook dat de pannen een anti aanbak laag hebben, waardoor je weinig vet nodig hebt. Ook zijn de glazen deksel erg handig, want zo heb je goed zicht op wat er in de pan gebeurd. Bij de pannenset zitten ook nog een soort van handschoentjes: Isogrip bijgevoegd. Dit voorkomt dat je je handen brand aan de pan.

Pannenkoeken bakken was bij vaak een probleem, doordat ik geen goede kleine pannen had, bakte mijn pannenkoeken vaak aan, maar met deze koekenpan ging het eindelijk een keer goed! Geen aangebrande pannenkoeken yeah! Ook wentelteefjes maken in de pan ging erg goed en wat waren ze lekker.

Wat ik zo fijn vind aan deze pannenset is dat je de pannen in elkaar kan opstapelen. Dit zorgt voor heel wat ruimte in de over volle keukenkastjes bij ons in de keuken! Super handig dus, daarnaast is het ook fijn dat de pannen gewoon in de oven kunnen.

Ik kan je deze pannen zeker aanraden en je krijgt dan ook echt waar voor je geld! Ben jij benieuwd geworden? Bestel jouw pannen dan hier met korting:  http://www.mulex.de/kochen.html
En je krijgt er zeker geen spijt van, daarnaast zijn er ook nog een aantal andere modellen dus voor ieder wat wils!