NADA Nothing Added

11-01-2017

Foodpost is altijd leuk om te krijgen. Vooral producten die nog niet in de winkel liggen! Ik ben dol op nieuwe dingen proberen en altijd reuze benieuwd hoe iets smaakt! Van NADA Nothing Added kreeg ik gevriesdroogd fruit toegestuurd in de smaken perzik, appel en aardbei. Lekker als snack, maar ook bij het ontbijt door de yoghurt of granola en NADA zegt het al er is niks aan toegevoegd en dus 100% natuurlijk!

Wat is NADA Nothing Added
Taco is de oprichter van NADA Nothing Added dat in 2016 is opgericht. Hij bracht gezonde (fruit-) snackproducten waar, buiten een vleugje liefde, nada, nothing, niente, he-le-maal niets aan toegevoegd is op de markt. Wat ben ik daar blij mee zeg, want zoveel smaak heb ik nog nooit geproefd aan fruit!

Op moment heeft NADA Nothing Added drie verschillende soorten gevriesdroogd fruit: perzik, appel en aardbei. De fruitsnacks zijn onder andere online te koop en in sommige winkels! Helaas voor de mensen die in de achterhoek wonen zoals ik, want daar zijn ze nog niet in de winkel te koop. Maar niet getreurd want je kan ze hier gewoon bestellen! Ideaal als tussendoortje voor on-the-go, op het werk, thuis op de bank of voor de kids in de broodtrommel.

Het gevriesdroogde fruit van NADA is lekker knapperig, gezond en 100% natuurlijk. Een ideale snack voor een gezonde levensstijl, vooral zo naar de feestdagen! Het gevriesdroogde fruit heeft echt een intenste smaaksensatie en dezelfde voedingswaarde als vers fruit, omdat er niks aan wordt toegevoegd! Dus geheel vrij van suikers, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Een lekkere manier om extra fruit binnen te krijgen en erg makkelijk om mee te nemen! Geen last meer van die sappige stukken fruit, waardoor alles onder zit.

Gevriesdroogd fruit is fruit waarbij al het water wordt onttrokken, maar alle voedingstoffen en de smaak van het verse fruit behouden blijven. Het vers fruit wordt ingevroren tot ongeveer -40°C en dan vacuüm langzaam ontdooid, doordat het vacuüm wordt verpakt gaat het water direct over van ijs naar waterdamp. Hierdoor blijft de smaak en de voedingstoffen behouden.

Op moment heeft NADA Nothing Added drie verschillende soorten gevriesdroogd fruit: perzik, appel en aardbei. De fruitsnacks zijn onder andere online te koop en in sommige winkels! Helaas voor de mensen die in de achterhoek wonen zoals ik, want daar zijn ze nog niet in de winkel te koop. Maar niet getreurd want je kan ze hier gewoon bestellen! Ideaal als tussendoortje voor on-the-go, op het werk, thuis op de bank of voor de kids in de broodtrommel.

De verschillende smaken
NADA nothing added is leverbaar in drie varianten: aardbei, appel en perzik. Hieronder lees je wat ik van de smaken vind.

Freeze- dried strawberry
Dit is van de drie toch echt wel mijn favoriet, maar dat komt ook omdat aardbeien mijn favoriete fruitsoort is. Helaas zijn aardbeien in de winter minder vaak te koop dus ga ik altijd voor de diepvries variant. Totdat ik deze proefde. Ik heb nog nooit zoveel smaak geproefd aan aardbeien. De gevriesdroogde aardbeien maakte elk ontbijt een feestje! Heerlijk door de yoghurt of over een bananensplit. Mijn tweelingzus vond het zelfs lekkerder dan chips en daar ben ik het mee eens! Met slechts 68 calorieën per zakje kun je hier dus lekker van genieten.

Freeze- dried peach
Het nadeel van perzik vind ik altijd dat ze zo sappig zijn. Als je een perzik wilt eten zit je al snel onder het sap en drupt het over je kleding heen! Met deze variant heb je dus geen last meer van deze problemen en het smaakt gewoon hetzelfde als een verse perzik! Ideaal dus. Erg lekker in de yoghurt, on- the- go of samen met appel door de granola. Met slechts 68 calorieën per zakje is dit een tussendoortje waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten.

Freeze- dried apple
Een zakje bevat 16 gram gevriesdroogd fruit. De appel variant smaakt gewoon echt naar appel en is lekker knapperig. Als je de appel stukjes in de yoghurt gebruikt, worden ze alleen wel een beetje zacht, maar dan smaakt het alsnog prima.De appel variant is erg lekker met de perzik variant door de granola heen.Met slechts 58 calorieën per zakje is het een verantwoord tussendoortje.

Ik ben zeker een fan van deze producten en kan eigenlijk niet meer zonder. Een heerlijke smaak en ideaal om mee te nemen of heerlijke ontbijtjes mee te maken. Alleen mis ik de mango en watermeloen variant nog! Ik vind alle drie de smaken erg lekker, maar aardbei staat toch echt wel op nummer één! Ben je benieuwd geworden neem dan even een kijkje bij NADA nothing added op de website: www.nadanothingadded.com/ en vergeet ze zeker niet te bestellen! Op moment zijn ze te koop bij Marqt's, maar er komen gelukkig steeds meer verkooppunten bij in Nederland.

Dit zijn mijn favoriete gerechtjes met NADA Nothing Added: