Op Jouw Gezondheid

17-12-2016

Laatst kwam de postbode weer eens aan de deur, wat onderhand meerdere malen per week gebeurd. Dit keer had de postbode wel een erg leuk pakket! Ik maakte de doos open en er zat allemaal stro in. Het was een soort grabbelton met allemaal leuke dingentjes erin van Op Jouw Gezondheid! Het huis was al snel een puinhoop dat wel. In de box zat een erg leuke theepakket van Op Jouw Gezondheid! Wat ik ervan vind en meer over Op Jouw Gezondheid dat lees je hier!

Bij op jouw gezondheid kun je gezonde boxen bestellen met 100% biologische ingrediënten. Er wordt speciaal voor biologische producten gekozen, omdat Op jouw gezondheid geloofd dat de natuur ons heerlijke en pure ingrediënten kan bieden. Daar ben ik het ook zeker mee eens. De boxen worden zorgvuldig samengesteld. Wil je iemand bedanken, beterschap toe wensen of feliciteren? Met de gezondheid box kan dat allemaal, voor ieder wat wils. Ook erg leuk om als kerstpakket te geven.

Boxen

Bij op jouw gezondheid kun je voor verschillende boxen kiezen. Je hebt boxen vanaf 25 tot 75 euro. Dus voor 25 euro heb je al een superleuk pakket. Je kunt kiezen uit de categorieën:
  • Gefeliciteerd
  • Bedankt
  • Liefde
  • Beterschap
  • Vriendschap
  • Zakelijk
  • Glutenvrij
  • Vegan
  • Specials

Elke box bevat een aantal voedingsmiddelen en wat accessoires. Het geld is de box zeker waard als je het mij vraagt! Je kunt de boxen bij jou thuis laten afleveren, maar je kunt hem ook opsturen voor de gene die jij wilt verassen! Want wie is er nou niet dol op een verassing? Naast de boxen kun je bij Op Jouw Gezondheid ook nog terecht voor leuke wenskaarten. Naast de standaard boxen is het ook mogelijk om in samenwerking een specifieke box samen te stellen voor bedrijven.

Thee box
Ik ontving de thee box thuis. Hierin zaten: twee verschillende smaken thee: San tea en Salu tea, t-sac hier kun je de losse thee indoen, appeltaartmix, oer suiker, twee sapjes: appelsap en appel- perensap, en niet te vergeten een hele gave olijvenplank van Bowls&Dishes. Ook zat er nog een geschreven kaartje in! Dat vind ik ook altijd leuk om te lezen. Dan heb je het gevoel dat ze je waarderen en het echt persoonlijk gericht is. Met de oer suiker kun je de thee naar eigen smaak zoeten. Dit pakket is ideaal om een middagje lekker tot rust te komen en bij te praten met je moeder, een vriend, vriendin of met wie dan ook en lekker te genieten van de biologische ingrediënten.

Olijvenhouten plank

Ik ben dol op houten planken, maar de olijfplanken zijn wel mijn favoriet. Ik had er een op mijn verlanglijst staan voor kerst. Wat was ik blij toen ik dit pakket opende en zag dat er een olijvenhouten plank in zat! Die hoef ik dus niet meer voor kerst te gebruiken. De olijvenhouten plank is leuk om te gebruiken als onderzetter voor de theekoppen of als borrelplank. De plank is een natuurproduct en afkomstig van oude olijfbomen die niet meer gebruikt konden worden voor de teelt van olijven. Dit hout is een van de hardste houtsoorten. Om de plank mooi te houden wordt er als tip gegeven hem af en toe met olijfolie in te smeren! Die tip had ik nog nooit gehoord. Ik ben benieuwd of het werkt. Ook is het leuk om hier de appeltaart op te presenteren.

Schulp sap
Dit zijn versgeperste vruchtensappen zonder toevoegingen. De sappen bevatten alleen maar fruit en er zijn dus geen extra ingrediënten aan toegevoegd en dat proef je! Bij schulp wordt bijna alles in eigen huis gedaan van selectie en persen van fruit tot het bottelen ervan en dat in minder dan één uur. In het thee pakket zat de appelsap en de appelperen sap! Mijn voorkeur ging uit naar de perenappelsap! De smaken kwamen goed naar voren en je kon de smaken goed herkennen! Ik dronk deze sapjes met mijn snack balls en vond dat een erg lekkere frisse combinatie, want lekker fris dat zijn de sapjes zeker wel! Ook zitten de sapjes in leuke glazen flesjes.

Op Jouw Gezondheid thee
Ik houd wel heel erg van thee. Als mensen vragen wat wil je drinken is mijn antwoord negen van de tien keer THEE. Soms vragen mensen het niet eens meer, want ze weten het antwoord toch al. Heerlijk bij het ontbijt of wanneer je een momentje rust voor jezelf nodig hebt vind ik! Ik heb al veel soorten thee gehad en vind het dan ook altijd leuk om nieuwe smaken te ontdekken. De thee in de box is ook nog eens biologisch. Bij de thee zaten ook T-sac zakjes hiermee kun je de thee trekken. Toch iets leuker dan die standaard thee zakjes als je het mij vraagt. Ik ben niet de enigste die de thee erg lekker vond. In huis was iedereen er dol op. Mijn voorkeur ging uit naar de smaak Salu tea. Dit is een rooiebos thee met gember, lemongrass, natuurlijk aroma, drakenvrucht en zoethout. De geur die ervan of komt is lekker zoet en dat is precies wat de smaak ook is! De San tea is een Chinese zwarte thee, met Ceylon en bergamot aroma. Deze thee was kruidig en zacht van smaak!

Biologische appeltaart
Appeltaart maak ik maar al te graag, van appel crumble tot spelt appeltaart. Niet alleen ik maar iedereen in ons gezin is dol op appeltaart dus dat kwam goed uit. Deze biologische appeltaart van Joannusmolen maakte het thee moment helemaal compleet. Een lekkere pure smaak zat er aan de taart. De mix bevat onder andere biologische tarwe en rietsuiker. Om de appels lekker op smaak te brengen gebruikte ik kaneel en in plaats van gewone suiker gebruikte ik de oer suiker die erbij in het pakket zat. Deze suiker heeft een zoetere smaak en smaakt naar basterdsuiker. Wat rook het huis toch heerlijk toen dit taartje in de oven stond! Ik moet eerlijk zijn dat ik nog nooit zo'n lekkere appeltaart heb gehad. Sorry voor de mensen die weleens appeltaart voor mij hebben gebakken!

Oersuiker
De oer suiker heeft een andere smaak dan suiker vind ik. De suiker is naar mijn idee iets zoeter en heeft wat van bruine basterdsuiker weg. Persoonlijk vind ik basterdsuiker lekkerder dan gewone suiker en vond daarom deze oer suiker erg lekker! De suiker geeft net weer een andere smaak aan de thee en de appeltaart. De oer suiker is van Sucanat die wordt geproduceerd in Costa Rica door het bedrijf Assukkar. Leuk om nog even te weten Assukkar biedt werk, zorgverzekeringen en trainingen aan 230 inwoners in de omgeving. Naast al dat financieren ze ook nog een sprotveleden en scholen. De suiker is gemaakt van suikerriet sap en is een verantwoorde keuze.

Conclusie
Ik vond het een superleuk pakket om cadeau te krijgen! Niet alleen leuk maar ook nog eens lekker, want aan biologische producten vind ik meer smaak zitten en dat proef je ook zeker terug. Met deze leuke pakketten kun je zeker mensen blij maken. Ik heb er dan ook niks op aan te merken. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik ook goed. Je krijgt echt waar voor je geld! Ook wordt het nog eens op een leuke manier verpakt en kun je het bij iemand anders thuis laten afleveren als verassing. Altijd leuk toch? Ook gaf het een gezellig sfeertje met de kerstboom, een warme kop thee en een lekker stuk appeltaart! Precies wat je in de winter nodig hebt. Nog geen kerstpakket? Of wil je iemand verwennen met de feestdagen klik dan hier.

Fijne feestdagen allemaal!

Cijfer 8