Review Uzuma

10-12-2016

Sapjes we komen ze steeds vaker tegen! Een makkelijke manier om extra groentes en fruit binnen te krijgen. Ik maak de sapjes en smoothies altijd graag zelf tot dat ik een proefpakket van Uzuma kreeg om te testen! Op social media kwam ik Uzuma al vaak tegen en was ik erg benieuwd. Wat was ik blij toen ze me benaderde om hun producten uit te testen. Ik volgde het Fit programma van Uzuma. De sapjes zijn gemaakt van veel groentes in combinatie met wat fruit. Aan de sapjes van Uzuma zijn geen geur-, kleur- of smaakstoffen toegevoegd en het zijn slow juices! Wat ik van de sapjes vind en meer informatie over Uzuma dat lees je hier!

Wat is Uzuma?
Uzuma draagt bij aan de gezondheid en een gezonde levensstijl op een eenvoudige manier. De basis van de sapjes van Uzuma bestaan voor het grootste gedeelte uit groente in combinatie met fruit. Er worden geen andere producten aan de sapjes toegevoegd, dus de sapjes zijn 100% natuurlijk zonder geur-, kleur- en smaakstoffen in tegenstelling tot de smoothies en sapjes uit de winkel waar vaak extra suikers of andere producten aan toe worden gevoegd. De green juice ontstaat via een slow juice proces zodat de vitamines en mineralen maximaal worden behouden. Een ideaal sapje dus als je het mij vraagt! De sappen worden vers geleverd en zonder verzendkosten dus je hoeft er niet extra voor naar de winkel. Ze worden gewoon bij je afgeleverd!

Verschillende smaken green juices:
Een flesje van 240 ml bevat evenveel voedingsstoffen als 1 kilo verse groente en fruit.

 • Aura (Granny Smith, komkommer, selderijstengel, spinaziebladeren, passievrucht, gember en limoen).
 • Fuse (wortel, appel, bleekselderijstengel, komkommer, rode biet en limoen).
 • Karma (appel, spinazie, boerenkool, broccoli, komkommer en banaan)
 • Rise (sinaasappel, Granny Smith, ananas, wortel en citroen)
 • Shine (sinaasappel, wortel, cantaloupe meloen en mango).
 • Vibe (rode biet, sinaasappel, bleekselderijstengels, wortel en basilicum)
 • Zen (appel, komkommer, venkel, avocado, spinazie, boerenkool, broccoli en citroensap


Top 7 smaken

1. Shine
2. Rise
3. Zen
4. Aura
5. Karma
6. Fuse
7. Vib

Stipt op nummer 1 de shine natuurlijk deze heeft een lekkere en frisse smaak. Aan dit sapje zit ook meer een fruit dan groente smaak en dat trekt mijn voorkeur.

Programma's
Uzuma heeft vier verschillende green juice programma's. Ook zijn de sappen allemaal los verkrijgbaar. De vier programma's van Uzuma zijn:

 • Slim: Snel en gezond afvallen.
 • Steady: Op gewicht blijven
 • Fit: Fitte en gezonde levensstijl
 • Detox: Detox kuur

De programma's zijn specifiek op maat gemaakt om zo aan verschillende behoeftes en doelen te voldoen. Van mensen met overgewicht die graag een paar kilootjes willen afvallen, tot mensen met ondergewicht die goed wat extra's kunnen gebruiken! Of als je op gewicht wilt blijven het kan allemaal! De sappen bevatten de dagelijkse nodige voedingsstoffen.

Slim
Het slim programma is er voor personen die op een veilige manier snel gewicht willen verliezen. Bij het volgen van dit programma kun je ook de Uzuma app gebruiken. Uzuma slim zal de kilo's laten wegsmelten. Het pakket is caloriearm en verminder het hongergevoel. Met dit programma drink je 7 sapjes per dag en die bevatten alle nodig voedingstoffen.

Extra informatie over de programma's vind je hier: programma's Uzuma

Steady
Het steady programma is een extra aanvulling op je dagelijkse energiebehoefte. Of je nou op gewicht wil blijven of toch nog wat wilt afvallen STEADY is dan de perfecte keuze om je daarin te ondersteunen. De bedoeling is om vier flesjes per dag te drinken.

Extra informatie over de programma's vind je hier: programma's Uzuma

Fit
De sapkuur fit is ervoor als je op een eenvoudige manier om de dagelijkse benodigde voedingstoffen binnen te krijgen. Het is een aanvulling ban je eetpatroon met essentiële bouwstoffen. Zo krijg je lichaam alle voedingstoffen die die nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Bij de fit kuur drink je twee sapjes per dag!

Detox
De detox sapkuur is een soort reset-knop voor je lichaam. Veel voedingsstoffen wat we normaal gebruiken bevat giftstoffen, daarom is het belangrijk om ons lichaam af en toe te detoxen zodat we er weer volop tegen aan kunnen. Tijdens de detox drink je 7 sapjes per dag.

Proefpakket
Weet je niet welke programma het beste bij jou past? Bestel dan het proefpakket. In het proefpakket zitten alle 7 smaken en de informatie over de verschillende programma's. Op deze manier kun je alle slow juices proeven zodat je een goede beslissing kunt maken. Het proefpakket kost €19,95.

Extra informatie over de programma's vind je hier: programma's Uzuma

Ik volgde het Fit programma:
Bij het fit programma drink je twee sapjes per dag. De eerste drink je om 10.00 uur en de tweede om 14.00! Ik ben zelf fan van de smaak Shine. De smaak fuse vond ik zelf minder lekker aangezien ik rode biet in een sapje niet echt lekker vind smaken, maar dat is mijn mening! Ik vind de sapjes een hele handige manier om extra groentes en fruit binnen te krijgen, vooral als je een dag weinig groente en fruit hebt gegeten is dit een handige aanvulling. Ik merkte ook dat ik iets meer energie kreeg door het drinken van deze sapjes! Ik merkte alleen zelf niet dat ik minder honger kreeg na het drinken van zo'n sapje. Dus ik nam ze vaak als drankje en niet als vervanging van mijn tussendoortje! Wil je zelf het Fit programma gaan volgen. Klik dan hier voor meer informatie.

Ik kreeg de sapjes vers thuisgestuurd. Toen ik ze ontving waren ze gewoon nog bevroren! De flesjes worden namelijk koel bij je afgeleverd zodat ze langer goed blijven. Ideaal toch? Zelfs de volgende ochtend toen ik ze uit de koelkast haalde waren ze nog bevroren! Dus denk er wel even aan als je er een wil drinken dat je hem even laat ontdooien! Ik begon met het sapje Shine en wat was die lekker.

Conclusie
Ik zal Uzuma zeker aanraden aan mensen, maar puur om op een simpele manier extra groentes en fruit binnen te krijgen. Ik vond sommige smaken wel lekker en andere smaken weer minder lekker. De oranje sapjes waren wel echt mijn favoriet en de paarse wat minder. Aan de paarse zat een te erge bietensmaak en daar houd ik zelf niet zo van in drinken. Mijn honger gevoel verminderde niet naar het drinken van de sapjes, maar dat was mijn doel ook niet. Ik gebruikte ze vooral om extra groente en fruit binnen te krijgen en dat is zo zeker gelukt. Ik vind ze daarom ook super handig als extra aanvulling! Het is dus niet alleen maar voor mensen die willen afvallen. Ook voor mensen die extra groente en fruit willen binnenkrijgen of om aan te komen.

Wil je Uzuma zelf ook bestellen of wil je meer informatie klik dan hier.

Cijfer 7