Over FoodLies


Hi, ik ben Lisa en ik ben de eigenaresse van FoodLies. Ik ben 19 jaar oud en heb een passie voor koken, bakken, lekkere recepten verzinnen en fotograferen. Daarnaast volg ik de opleiding Voeding & Diëtetiek volgen. 

Ik krijg nog weleens de vraag hoe je 'FoodLies' uitspreekt. Food spreek je gewoon op zijn Engels uit en Lies op zijn Nederlands! FoodLies is dus onder andere gebaseerd op mijn naam!

Ik houd ervan om uiteten te gaan en nieuwe restaurants te ontdekken. Ik wil jullie laten zien hoe je lekker maar toch gezond kunt eten en genieten. Niet alles wat je op mijn site vindt zal bovendien gezond zijn, aangezien het belangrijk is om naast een gezonde levensstijl ook te kunnen genieten van af en toe iets minder gezonds, want wie heeft er nou geen zin in een smakkelijke stuk taart of een zak patat met mayonaise?

Genieten van het leven is belangrijk en vooral het genieten van eten samen met de mensen die we lief hebben. Een goede balans is de sleutel naar een gezonde leefstijl! Mijn recepten zijn ook allemaal lactosevrij te maken.

Wat betreft mijn foto's houd ik het lekker simpel! Less is more toch? Het draait natuurlijk om het gerecht en niet om de poes pas eromheen, daarom maak ik eenvoudige en simpele foto's waarbij het gerecht centraal staat!

Via mijn blog hou ik jullie op de hoogte van lekker recepten, weetjes en inspiratie! Daarnaast schrijf ik ook reviews over producten & restaurant! Met deze reviews geef ik jullie mijn mening over een bepaald product of restaurant. Deze mening is 100% eerlijk.

Voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen via mijn contact pagina! Als je een recept hebben gemaakt zou het leuk zijn dat je de foto deelt met de de tag #FoodLies

Geniet van de recepten, verhalen en meer!

Veel bak- en kookplezier!

Liefs,
Lisa
BlogSociety