ABOUT FOODLIES


WIE IS DE EIGENARESSE VAN FOODLIES?

Lisa Sprenkeler, 21 jaar oud en eigenaresse van FoodLies. Hoe ik mijzelf zou omschrijven? Nou zo: foodblogger, coffee lover, sport fanaat, gek op gezonde voeding en fotograferen. Wat ik het nog belangrijker vind, is de balans. De balans tussen gezond eten en kunnen genieten van af en toe een stuk appeltaart met slagroom of een zak patat met een klodder mayonaise. Pas dan heb je naar mijn idee een gezonde levensstijl. Dit is voor mij namelijk niet altijd vanzelf sprekend geweest, maar dat is nu gelukkig anders en als ik dat kan dan kan jij dat zeker. Met een goede mindset en wat positiviteit heb jij het ook in je.

Een passie voor koken heb ik altijd al gehad, vanaf jongs af aan stond ik al in de keuken. Smaken samen brengen en nieuwe combinaties ontdekken vind ik top. Maar het opeten blijft toch het beste. Op mijn blog laat ik je zien dat gezond eten helemaal niet zo lastig hoeft te zijn en zelfs erg lekker is. Met mijn recepten, reviews en kennis probeer ik jullie te inspireren op weg naar een gezonde levensstijl. SAMENWERKEN?


HUNFRY FOR MORE

Heb je een (brandende) vraag? Wil je samenwerken? Óf wil je gewoon even 'hi' zeggen?

Je kunt mij ook inhuren als recept ontwikkelaar, voor een voedingsschema op maat of voor andere diensten. Meer informatie hierover vind je op de diensten pagina of neem gerust contact op via onderstaand formulier.


Contact gegevens

Lisa Sprenkeler
info@foodlies.nl
06 82152371

Hoofdstraat 83
7011 AD Gaanderen


FoodLies staat ingeschreven bij de KvK met nr. 71775080