ABOUT FOODLIES

// LISA // CONTACT


WIE IS DE EIGENARESSE VAN FOODLIES?

Foodblogger, coffee & chocolate lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding & fotograferen. Dat ben ik, Lisa Sprenkeler, 20 jaar oud en eigenaresse van FoodLies. Momenteel ben ik diëtiste in opleiding. Ik hoop met deze opleiding jullie nog meer te kunnen inspireren over gezonde voeding, maar wat ik het belangrijkste vind, is de balans! De balans tussen gezond eten en kunnen genieten van af en toe een stuk appeltaart met slagroom of een zak patat met een klodder mayonaise. Pas dan heb je naar mijn idee een gezonde levensstijl. Dit is voor mij namelijk niet altijd vanzelf sprekend geweest. Maar dat is nu gelukkig anders en als ik dat kan dan kan jij dat zeker! Met een goede mindset en wat positiviteit heb jij het ook in je.

Een passie voor koken heb ik altijd al gehad, vanaf jongs af aan stond ik al in de keuken. Smaken samen brengen en nieuwe combinaties ontdekken vind ik top. Maar het opeten blijft toch het beste. Op mijn blog laat ik je zien dat gezond eten helemaal niet zo lastig hoeft te zijn en zelfs erg lekker is. Met mijn recepten, reviews en kennis probeer ik jullie te inspireren op weg naar een gezonde levensstijl. 

Diensten

  • Naast foodblogger ben ik ook receptontwikkelaar en bedenk, maak en fotografeer ik recepten voor bedrijven en/of organisaties. Dit heb ik onder andere gedaan voor Hero, Slinc, Magioni, Valess, De Ecomarkt en Obela.
  • Vanaf januari dit jaar ben ik recept consultant bij Hello Fresh en test ik recepten en geef ik hierover feedback. 
  • Wil je graag dat ik langs kom in jouw restaurant/hotspot om een leuke review te schrijven? Neem dan gerust even contact met mij op. 
  • Wil je dat ik graag een recept maakt met jullie product of willen jullie iets naar mij toesturen en een samenwerking aangaan? Vul hieronder het contactformulier in en wie weet komt er binnenkort een artikel over op mijn blog! 

Balans is the key en jij hebt het in handen! "

Liefs Lisa


HUNFRY FOR MORE

HEB JE EEN VRAAG? WIL JE SAMENWERKEN? 

ÓF WIL JE GEWOON EVEN 'HI' ZEGGEN?

Daarnaast kun je mij ook inhuren als recept ontwikkelaar, voor de mogelijkheden hierin kun je gerust contact met mij opnemen. Opzoek naar een voedingsschema op maat? Aarzel niet en neem ook dan gerust contact met mij op. 


FoodLies staat ingeschreven bij de KvK met nr. 71775080STATISTIEKEN 

  • Unieke bezoekers per maand: 45.000
  • Instagram: 7800 volgers
  • Facebook: 350 volgers 

FOODLIES

Lisa Sprenkeler

Hoofdstraat 83
7011 AD Gaanderen

06 - 49 68 73 99
info@foodlies.nl 


VOLG MIJ OOK OP

+ INSTAGRAM

+ FACEBOOK

+ BLOGSOCIETY