DIENSTEN

RECEPTONTWIKKELING, FOOD FOTOGRAFIE, VOEDINGSDESKUNDIGE EN MEER 

Met FoodLies bied ik een rijk aanbod aan diensten. Als voedingsdeskundige kan ik mijzelf onderscheiden ten opzichte van andere foodbloggers. Daarnaast herken je mijn werk terug, doordat ik een vaste stijl hanteer in zowel de opmaak als de fotografie. Bij gezond eten denk ik meteen aan fris, kleurrijk en aantrekkelijk, daarom vertaal ik deze kernwoorden standaard door in het bedenken en realiseren van een recept. Dit alles is mijn formule tot succes en wie weet binnenkort onze formule tot succes.


RECEPT ONTWIKKELING

Ben jij opzoek naar nieuwe, orginele en vooral lekkere (gezonde) recepten? Dan ontwikkel ik deze graag voor je.

FOOD FOTOGRAFIE

Het oog wil ook wat toch? Ik verander ieder gerecht in een een onweerstaanbare foto.

CONTENT CREATOR

HORECA/FOODBRANCHE

Wil jij je gerechten mooi op de foto hebben, zodat je opvalt op social media en je meer bezoekers trekt? Da ga ik graag aan de slag om content te creëren voor jouw horecazaak. 

FOODBLOGGER

Ik breng graag nieuwe producten onder de aandacht bij mijn bezoekers en volgers. Ik noem mezelf dan ook een food influencer. 

RECEPT CONSULTANT

Recepten kritisch beoordelen en er feedback op geven, zodat alles klopt en er geen foute ontstaan tijdens het bereiden van maaltijden. Dit doe ik onder andere voor Hello Fresh.

VOEDINGSDESKUNDIGE

Voedingswaarde bij je recepten? Advies over gezonde voeding? Als voedingsdeskundige kan ik net dat beetje extra geven en mezelf onderscheiden ten opzichte van andere foodbloggers.


Binnenkort start ik als voedingsdeskundige ook met coaching en meer! Mijn vernieuwde website gaat binnenkort live, dan vertel ik je hier alles over!

FoodLies heeft mogen samenwerken met deze mooie, toffe en inspirerende merken.


PORTFOLIO

Een kleine greep uit mijn geleverde diensten

SLINC.

Voor de kookboeken van Slinc. heb ik de foodfotografie, receptontwikkeling en styling tot mij mogen nemen.

Chaudfontaine

Als foodblogger en food influencer werk ik met inspirerende merken samen, waaronder Chaudfontaine. Als ambassadeur van Chaudfontaine maak ik campagnes zichtbaar. 

Optimel

Voor Optimel ontwikkel en fotografeer ik recepten en deze plaats ik onder andere op mijn social media kanalen en blog. 

Hello Fresh

Als receptconsultant van Hello Fresh beoordeel ik de recepten, voordat ze in de boxen komen. Ik controleer de recepten op eventuele fouten en geef advies voor verbeteringen. Op deze manier halen we het optimale uit een recept. 

Hero

Voor de website van Hero ontwikkel en fotografeer ik recepten en plaats deze ook op mijn social media kanalen en blog.

FoodLies

Lat but not least, ben ik ook verantwoordelijk voor de recepten en fotografie op mijn eigen website. Als diëtiste in opleiding vind ik het een meerwaarde om de voedingswaarde te vermelden bij de recepten en informatieve artikelen te schrijven m.b.t. voeding. HUNGRY FOR MORE?

Heb ik je enthousiast kunnen maken? Ga je graag een smaakvolle samenwerking met mij aan? Wil je een kop koffie drinken of heb je een andere (brandende) vraag? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande contact mogelijkheden.


Mail naar info@foodlies.nl of vul het formulier in.