DINER

Een lekkere en gezonde maaltijd hoeft helemaal niet altijd moeilijk te zijn. Bij een gezonde avondmaaltijd hoort minimaal 150 gram groente en niet meer dan 100 gram vlees of vis. Houd hier rekening mee bij het maken van je maaltijd. Zo zit je altijd goed. Gebruik niet te veel kant en klare producten. Deze producten bevatten vaak veel zout en suikers, maar geef toe een vers en zelf bereide maaltijd smaakt toch vele malen beter!

Wil je gezond en lekker eten, maar heb je weinig tijd? Dan is dit de perfecte maaltijd. In een handomdraai zet je namelijk deze heerlijke spaghetti boordevol groenten op tafel.

Buddha bowls zijn momenteel helemaal hip. Je ziet ze overal voorbij komen. Maar wat zijn buddha bowls nou eigenlijk?

Barbecue wordt vaak gezien als een ongezonde maaltijd, zonde eigenlijk! Gezond barbecue is namelijk gemakkelijk en vooral erg lekker. Zelfs als je vegetarisch bent, want tegenwoordig gaat barbecuen niet alleen meer over grote stukken vlees. Groenten, falafel, aardappels ja tegenwoordig kun je alles op een barbecue bereiden. Ik maakte twee soorten...

Ik dacht laat ik eens wat doen met de Mexicaanse keuken en kwam toen al vrij snel bij dit gerecht uit. Gevulde paprika's stonden namelijk nog op mijn recepten lijst en van Bonduelle kreeg ik heel wat heerlijke bonen opgestuurd. Dus hoefde ik niet lang na te denken wat ik ging maken. In de Mexicaanse keuken wordt veel gebruik...

Het is weer eens tijd voor een vegetarisch gerecht, namelijk gevulde portobello met onder andere bulgur, paprika, spinazie en geitenkaas.

Ik ben dol op salades en na het eten van zo'n salade voel ik mij altijd net weer wat gezonder. Waarom? Omdat ik in één keer lekker veel groentes binnen krijg.


WIE IS FOODLIES?

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Wie ik ben? Lisa is de naam, aangenaam! Mijzelf in drie woorden: coffee lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding, maar ik kan ook met mate lekker ordinair genieten.


BEKIJK OOK DE ONTBIJT RECEPTEN


STAY CONNECTED

Volg mij ook op mijn social media accounts voor nog meer smakelijke foto's, te gekke win acties en leuke nieuwtjes!

+ INSTAGRAM

+ FACEBOOK