DISCLAIMER

FoodLies

De berichten die op FoodLies geschreven worden zijn met veel liefde samengesteld. FoodLies is een plek waar ik mijn inspiratie, recepten, mening, reviews en nog veel meer met jullie deel! Ik vind het tof als jullie mijn recepten of artikelen willen gebruiken, maar graag met bronvermelding naar mijn blog! Zo blijft het voor mij ook leuk om nieuwe recepten te maken! Daarnaast zou ik het ook fijn vinden als je mij van te voren even een bericht stuurt! 

Samenwerkingen

Voor mijn blog krijg ik regelmatige de nieuwste producten opgestuurd om te testen! Ik schrijf alleen over de producten waar ik 100% achter sta en waar ik tevreden over ben! Sta ik niet achter een product, dan schrijf ik er ook niet over, aangezien het dan voor jullie en voor de klant niet leuk is, maar ook vind ik het zelf niet leuk om negatief te schrijven! De reviews zijn altijd 100% naar mijn mening geschreven! Ik vertel eerlijk wat ik van de producten vind. 

Sommige bedrijven stellen bepaalde eisen zoals, linkjes naar hun website, bepaalde kernwoorden of speciale afbeeldingen. Hier heb ik niet altijd alles over te zeggen! 

Affiliatie links 

In sommige blogs zul je links vinden naar een webshop! Dit worden ook wel affiliatie links genoemd. Het zijn uiteraard veilige links naar webshops van producten die ik gebruik. Als jij een aankoop doet via deze link, krijg ik een klein percentage mee van de verkoop. Dit maakt voor jullie het product natuurlijk niet duurder. Voor mij is het dus erg fijn als jullie producten via deze links kopen, maar natuurlijk niet verplicht.