HET RECEPT VAN...

// DE PLEK WAAR FOODIES HUN FAVORIETE RECEPT DELEN //

Hallo iedereen! Ik ben Jessica van Foodie Feest, en vandaag deel ik mijn favoriete recept met jullie. Toen Lisa mij om mijn favoriete recept vroeg moest ik even nadenken. Het leek me namelijk leuk om voor een makkelijk en gezond recept te gaan; en ik kwam al snel uit op pompoensoep! Dit receptje voor pompoensoep met kokos heb ik...

" Lisa heeft ons gevraagd of we het leuk vinden als zij ons favoriete recept met jullie mag delen. We vonden dit natuurlijk super leuk, maar we moesten hier wel even goed over nadenken. Want wat is eigenlijk onze favoriet? We liepen een paar dagen met deze vraag rond en moesten flink graven. We zijn namelijk sinds 2015 elk weekend...

Lisa vroeg mij mijn favoriete recept met jullie te delen. Mijn absolute favoriete recept is mijn bananenbrood. Ik bak hem ontzettend vaak en heb ook altijd wat plakjes in de diepvries liggen. Maar bananenbrood, dat was al op foodlies te vinden. Ik besloot voor een chocolade variant te gaan die ook nog eens helemaal whole food plant based is....

Hi, ik ben Hanne, aka Miss Havermout. Je raad het al, ik ben gek op havermout en dat wil ik het liefste met heel Nederland delen. Nog te vaak hoor ik dat mensen mijn favoriete ontbijt 'kots', 'paardenvoer' of 'cement' noemen, daar moet verandering in komen! Daarom deel ik op mijn blog misshavermout.com de lekkerste recepten met (en...