BLOG

// HOTSPOTS // REVIEWS // WEETJES & TIPS


Voldoende groente binnenkrijgen kan nog wel eens lastig zijn. Door wat groente in je havermout te stoppen krijg je gelijk een extra portie binnen en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Ook proef je de groente nauwelijks en neemt het volume van je ontbijt flink toe, waardoor je langer over je ontbijt doet en dit kan ook verzadigend werken.

Kaziwhat? Dat was het eerste dat ik dacht toen ik voor het eerst naar de webshop ging van Kazidomi. Al snel kwam ik erechter dat het eigenlijk een online winkel met een groot aanbod aan gezonde en biologische producten. Naast voedingsmiddelen vind je er ook biologische cosmetica, supplementen en producten voor in huis en zijn er ook heel wat...

Plantaardig eten, we lezen het steeds vaker. Maar waarom is het zo belangrijk om vaker plantaardig te gaan eten en vooral hoe doe je dat dan? Dat laat ik je zien in dit blog artikel en ook heb ik natuurlijk twee heerlijke plantaardige recepten voor je klaar staan!

Leuk die polls op Instagram, want jullie stemde met 92% massaal op ja toen ik vroeg of jullie het leuk vonden als ik een review zou schrijven over (nieuwe) producten, die ik zelf betaald heb. Dus ik dacht dat gaan we doen!

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer Pasen. Een van mijn favoriete feestdagen, want ik ben dol op brunchen en laat dit nou typisch iets zijn voor Pasen. Vandaar dat ik in deze blog de lekkerste Paasrecepten deel voor de brunch met een gezonde twist natuurlijk. Een perfecte combinatie dus als je het mij vraagt.

De Paasbox

08-04-2019

Nog zo'n twee weken en dan is het alweer Pasen. Ik word er altijd vrolijk van. De gezelligheid om mij heen en al het eten. Mijn favoriete maaltijden zijn het ontbijt en de lunch en laat met Pasen nou net brunchen centraal staan. Maar wat kun je nou eigenlijk allemaal maken met de Paasbrunch? Het is soms nog best wel...

Het prikkelbare darm syndroom, veel mensen hebben er last van maar wat houdt het nu eigenlijk precies in en wat kun je er tegen doen?

Oud en nieuw komt er weer aan en daar horen natuurlijk lekkere borrelhapjes bij! Wil jij eens wat anders dan de standaard wraps met roomkaas en zalm of de bitterballen met mosterd? Ga dan voor deze borrelhapjes. Zeker weten dat ze bij iedereen in de smaak gaan vallen en ze zijn ook nog eens gemakkelijk te maken! Wat wil...


WIE IS FOODLIES?

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Wie ik ben? Lisa is de naam, aangenaam! Mijzelf in drie woorden: coffee lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding, maar ik kan ook met mate lekker ordinair genieten.


STAY CONNECTED

Volg mij op Instagram voor nog meer smakelijke foto's, te gekke win acties en leuke nieuwtjes!

+ INSTAGRAM

+ FACEBOOK