BLOG

// HOTSPOTS // REVIEWS // WEETJES & TIPS


Ja je leest het goed! Ik ben een van de deelnemers aan de Bugles Dip Master 'competitie'. Als je mij volgt op Instagram, dan heb je waarschijnlijk al het een en ander voorbij zien komen in mijn stories. Op 4 september ging ik met vier andere foodies de strijd aan om de titel Lays Bugles Dip Master 2019. Mijn tegenstanders waren Charlotte van ...

Je hebt uren in de keuken gestaan om een heerlijke maaltijd te bereiden, maar wat serveer je erbij als drinken? Je wilt namelijk het beste uit je gerecht halen en de smaken goed naar voren laten komen. Ik drink daarom graag water bij mijn eten. Wist je dat er onderling toch veel verschil zit in de soorten...

Het is warm in Nederland en dan zit je vaak niet te wachten op een zware maaltijd, daarom zijn deze zomerse maaltijden de ideale lichte maaltijd voor op warme dagen. Van pasta salades tot pita broodjes je vindt ze allemaal! Maak gelijk een extra portie, zodat je de volgende dag niet nog een keer de keuken in hoeft, maar kunt genieten van de zon. ...

Voldoende groente binnenkrijgen kan nog wel eens lastig zijn. Door wat groente in je havermout te stoppen krijg je gelijk een extra portie binnen en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Ook proef je de groente nauwelijks en neemt het volume van je ontbijt flink toe, waardoor je langer over je ontbijt doet en dit kan ook verzadigend werken.

Kaziwhat? Dat was het eerste dat ik dacht toen ik voor het eerst naar de webshop ging van Kazidomi. Al snel kwam ik erechter dat het eigenlijk een online winkel met een groot aanbod aan gezonde en biologische producten. Naast voedingsmiddelen vind je er ook biologische cosmetica, supplementen en producten voor in huis en zijn er ook heel wat...

Plantaardig eten, we lezen het steeds vaker. Maar waarom is het zo belangrijk om vaker plantaardig te gaan eten en vooral hoe doe je dat dan? Dat laat ik je zien in dit blog artikel en ook heb ik natuurlijk twee heerlijke plantaardige recepten voor je klaar staan!

Leuk die polls op Instagram, want jullie stemde met 92% massaal op ja toen ik vroeg of jullie het leuk vonden als ik een review zou schrijven over (nieuwe) producten, die ik zelf betaald heb. Dus ik dacht dat gaan we doen!

Brood

01-05-2019

Maar van brood word je toch dik? Dat is iets dat ik regelmatig te horen krijg. Wie heeft dit eigenlijk bedacht?! Er wordt helaas veel op internet gezet wat niet waar is en mensen geloven het volop. Veel bloggers en influencers slingeren van alles de wereld in, maar weten ze eigenlijk wel wat over ze praten?

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer Pasen. Een van mijn favoriete feestdagen, want ik ben dol op brunchen en laat dit nou typisch iets zijn voor Pasen. Vandaar dat ik in deze blog de lekkerste Paasrecepten deel voor de brunch met een gezonde twist natuurlijk. Een perfecte combinatie dus als je het mij vraagt.


WIE IS FOODLIES?

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Wie ik ben? Lisa is de naam, aangenaam! Mijzelf in drie woorden: coffee lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding, maar ik kan ook met mate lekker ordinair genieten.


STAY CONNECTED

Volg mij op Instagram voor nog meer smakelijke foto's, te gekke win acties en leuke nieuwtjes!

+ INSTAGRAM

+ FACEBOOK