Alpro Breakfast Guide

23-09-2017

Mijn favoriete maaltijd van de dag? Het ontbijt! Waarom? Voor mij is dit de perfecte manier om de dag te beginnen en ik sta er maar al te graag wat eerder voor op om rustig te kunnen ontbijten. Ik neem er vaak alle tijd voor, want als ik mijn dag goed en rustig begin, voel ik mij de hele dag door beter! Fan van Alpro dat ben ik al een hele tijd, sinds ik een lactose intolerantie heb, ben ik begonnen met het gebruiken van verschillende producten en inmiddels heb ik alles al geprobeerd! 

Alpro is namelijk een plantaardig alternatief voor onder andere yoghurt, kwark en melk! Plantaardig eten is goed voor ons lichaam, niet alleen met een lactose intolerantie, maar voor iedereen. Het wordt dan ook sterk aangeraden om minder dierlijke producten te consumeren en meer plantaardig! Dus wanneer begin jij?

Het ontbijt is voor mij een van de belangrijkste maaltijden van de dag, helaas wordt deze maaltijd door veel mensen overgeslagen met als antwoord: Ik heb er geen tijd voor! Wat ik dan bij mij zelf denk: "onzin", want je kan je ontbijt gemakkelijk een dag van te voren al klaarmaken of in de ochtend een simpel en voedzaam ontbijt maken.

Alpro is daarom op een missie. Ze hebben een aantal heerlijke recepten samengesteld, zodat je geen reden meer hebt om niet te ontbijten. Of je nou van een zoetig of hartig ontbijt houdt er is voor ieder wat wils. 

In de H.A.P.P.Y Breakfast guide vind je heerlijke recepten en tips om de dag goed te beginnen. Voor ieder ontbijttype is er een ontbijtritueel. Ontdek dus welk ontbijttype jij bent en welk ontbijt het beste bij jou past! Ik denk dat ik het meest overeen kom met de 'active soul' of de 'lovers'. Niet dat ik zo romantisch ben, maar de recepten zijn heerlijk!

Welke ontbijttypes hebben we allemaal?

  • Snoozer - snelle en eenvoudige recepten voor snoozers.
  • Active soul - energieloos voor de active soul.
  • Multitasker - recepten voor multitaskers met kids.
  • Lovers - romantisch ontbijt voor twee.
  • Rise & Shiner - Avontuurlijke recepten voor rise & shiners.