Alpro Mornings

30-01-2018

Ja volgers, ik ben er nog! Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe blog na twee weken rust. Toen ik van Alpro het ontbijt pakket ontving kreeg ik gelijk weer de kriebels om aan de slag te gaan en ik ben ontzettend blij met het resultaat! Wil jij ook genieten van heerlijke ontbijtjes? Lees dan snel verder! 

Alpro

Mijn favoriete maaltijd van de dag? Het ontbijt! Waarom? Voor mij is dit de perfecte manier om de dag te beginnen en ik sta er maar al te graag wat eerder voor op om rustig te kunnen ontbijten. Ik neem er vaak alle tijd voor, want als ik mijn dag goed en rustig begin, voel ik mij de hele dag door beter! Fan van Alpro dat ben ik al een hele tijd, sinds ik een lactose intolerantie heb, ben ik begonnen met het gebruiken van verschillende producten en inmiddels heb ik alles al geprobeerd! 

Alpro is namelijk een plantaardig alternatief voor onder andere yoghurt, kwark en melk! Plantaardig eten is goed voor ons lichaam, niet alleen met een lactose intolerantie, maar voor iedereen. Het wordt dan ook sterk aangeraden om minder dierlijke producten te consumeren en meer plantaardig! Dus wanneer begin jij? 

Het ontbijt is voor mij een van de belangrijkste maaltijden van de dag, helaas wordt deze maaltijd door veel mensen overgeslagen met als antwoord: Ik heb er geen tijd voor! Wat ik dan bij mij zelf denk: "onzin", want je kan je ontbijt gemakkelijk een dag van te voren al klaarmaken of in de ochtend een simpel en voedzaam ontbijt maken. 

Alpro is daarom op een missie. Ze hebben een aantal heerlijke recepten samengesteld, zodat je geen reden meer hebt om niet te ontbijten. Of je nou van een zoetig of hartig ontbijt houdt er is voor ieder wat wils. 

In de H.A.P.P.Y Breakfast guide vind je heerlijke recepten en tips om de dag goed te beginnen. Voor ieder ontbijttype is er een ontbijtritueel. Ontdek dus welk ontbijttype jij bent en welk ontbijt het beste bij jou past! Ik denk dat ik het meest overeen kom met de 'active soul' of de 'lovers'. Niet dat ik zo romantisch ben, maar de recepten zijn heerlijk! 

Welke ontbijttypes hebben we allemaal?

  • Snoozer - snelle en eenvoudige recepten voor snoozers.
  • Active soul - energieloos voor de active soul.
  • Multitasker - recepten voor multitaskers met kids.
  • Lovers - romantisch ontbijt voor twee.
  • Rise & Shiner - Avontuurlijke recepten voor rise & shiners. 

Het ontbijt pakket

Ik kreeg een hele toffe mand thuis bezorgd met fijne producten voor zowel hartige als zoete ontbijtjes! Normaal gesproken ben ik meer van zoetigheid in de ochtend, maar voor een toast met avocado maak ik maar al te graag een uitzondering op mijn ontbijt ritueel. In de mand zat onder andere de amandelmelk ongezoet, de mild and creamy ongezoet, fruit, groente, hele mooie schaaltjes, een toffe plank, noten en nog veel meer! Jullie snappen het dan ook wel als ik zeg dat Alpro de aller leukste pakketjes heeft om te krijgen! Ik kon niet wachten om er mee aan de slag te gaan en maakte er twee heerlijke ontbijtjes mee en nog veel meer ontbijtjes, maar ik heb er twee voor jullie gefotografeerd. 

Mijn creaties met het ontbijt pakket van Alpro


Avocado toast

Snappen jullie nu waarom ik graag een uitzondering maak voor een toast met avocado? Ziet het er niet heerlijk uit! Ik maakte een avocado spread van avocado, mild and creamy ongezoet, wat limoensap en een snufje peper en zout! Toppings mogen uiteraard niet ontbreken aan mijn ontbijt. Ik koos voor wat noten, tomaat en rucola! Smullen maar. 

Haver met noten

Dit recept is onder andere te vinden in de H.A.P.P.Y Breakfast guide van Alpro bij de 'Active soul' ontbijtjes! Dit ontbijt is lactosevrij, glutenvrij en veganistisch! Plantaardig genieten dus en binnen no-time staat dit ontbijt op tafel! Dus geen excuus meer als je weinig tijd hebt! 


Welk ontbijttype ben jij? Ik ben benieuwd naar jouw ontbijt creaties. Maak jij een ontbijt met de producten van Alpro? Deel deze dan op jouw social media met #Alpromornings