BitesWeLove

31-01-2018

Noten, een perfecte snack. Noten zijn een bron van eiwitten en bevatten vooral veel onverzadigde vetten. Ook wel de 'goede' vetten. Noten leveren onder andere ijzer, vitamine E en vitamine B1. Deze voedingsstoffen krijgen vegetariërs nog wel eens te weinig binnen. Dus noten passen uitstekend in een vegetarisch dieet. Daarnaast verlagen noten het LDL cholesterol, wat er voor zorgt dat de kans op hart en vaatziekten afneemt. 

BitesWeLove is vernieuwd. Niet alleen de verpakkingen zijn veranderd, er is ook een geheel nieuw concept. Het notenmerk maakte voorheen al een aantal gezonde notenmixen, maar er zijn nu maar liefst vijf nieuwe smaken bijgekomen:

  • Pecan Boo - een bitterzoete bite van pecannoten, cranberries, gele jumbo rozijnen en pure chocoladedruppels.
  • Cheeky Apricot- een klassieke smaak met een twist. In de oven geroosterde cashewnoten en amandelen met gedroogde abrikozen en jumbo rozijnen.
  • Let's Go Mango - een fris-zoete, knapperige bite van in de oven geroosterde amandelen, gedroogde mango en edamame boontjes.
  • Chili Con Karma - hartig en zoetig tegelijk met een kleine kick dankzij de chili maïs. Met geroosterde pinda's, geroosterde kikkererwten en jumbo rozijnen.
  • Soy Side Up - volop umami met in de oven geroosterde cashewnoten, tamari amandelen en geroosterde sojaboontjes.

Het voordeel is dat elke verpakking de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid noten bevat. Ideaal, zo weet je namelijk gelijk dat je de juiste hoeveelheid noten per dag binnenkrijgt. De bites zijn ook nog eens handig verpakt. Ideaal voor onderweg! De verpakkingen zijn gemaakt van bioplastic oftewel plantaardig restafval. Dit betekent dat de verpakkingen biologisch afbreekbaar zijn. Wist je dat de verpakkingen daarom gewoon in de groene bak mogen? Zo ben je niet alleen gezond bezig voor jezelf, maar ook voor het milieu! 

De bites zijn gemaakt van onder andere noten, zaden en superfoods. Klinkt niet alleen gezond, dat is het ook! In één zakje zitten maar liefst 35 gram noten. In een zakje zitten de beste ingrediënten met waanzinnige smaakcombinaties. Ideaal voor als je nog even door moet! Gezond eten hoeft helemaal niet zo lastig te zijn dus. Als je ze via de site besteld heb je ze binnen twee dagen al bij jouw thuis en kan het gezonde snacken voor jou beginnen! Zo wordt gezond doen wel heel makkelijk.

Voor meer informatie neem gerust even een kijkje op de website van BitesWeLove