Blender

16-02-2018

Een dagje er op uit, daar was is wel weer eens aan toe! Dus ging ik samen met mams op pad in Haarlem. We houden er van om uren in hotspots te zitten en van het eten te genieten en lekker te kletsen. Zo'n moeder dochterdag vind ik daarom ook altijd zo leuk en gezellig! Een even ontspanning en rust aan mijn hoofd. 

Blender

Healthy foods & drinks

Genieten staat bij Blender centraal. Een uitgebreid assortiment aan lekkernijen is er dus zeker te vinden, want daar genieten we toch allemaal het meeste van? Een lekker hapje of drankje en gezelligheid! Blender ligt gelegen aan de Kleine Houtstraat 138 in Haarlem. Met uitzicht op de gracht. Ideaal voor een relaxte break of start van je dag! Met het warme en knusse interieur voel je je gelijk thuis of je nou langs komt met vrienden, familie of alleen. Daarnaast is Blender ook de ideale werkplek als je nog even een laatste blog, artikel of iets dergelijks moet schrijven.

Bij Blender kun je onder andere terecht voor een heerlijk ontbijt, een stevige lunch en uiteraard ook voor een goede borrel. Goed en gezond eten dat vinden ze erg belangrijk bij Blender. Ze bieden als eerste in Haarlem een eigen specialisatie in superfoods. De producten waarmee ze werken zijn dagvers, vrij van geraffineerde suikers en vrijwel zonder koolhydraten. Ze laten zien dat gezond en verantwoord eten helemaal niet saai is, maar enorm lekker!


Mijn ervaring

Een uitgebreide vernieuwde menukaart, help wat moet ik kiezen? We begonnen ons ontbijt met een heerlijke cappuccino met amandelmelk toen we de menukaart voor ons kregen. Zoveel keus, wat moet ik nou kiezen? Maar daar wisten ze bij Blender wel een oplossing op! We werden verrast met een aantal recepten van de kaart! Ideaal, want keuzes maken daar ben ik nou niet de beste in!

De bovenste foto werd aan ons geserveerd. Ziet het er niet heerlijk zomers uit. Terwijl de zon op ons gezicht scheen, genoten wij van ons ontbijt met de volgende gerechten:

  • Havermout boekweit pannenkoekjes - met banaan, lijnzaad, vers fruit, Griekse yoghurt & een suikervrije aardbei fruit mash.
  • Ontbijttaartje met kokos & pitaya - taartje gemaakt van haver, zonnebloempitten, pompoenpitten, noten geserveerd met kokosyoghurt, pitaya & vers fruit.
  • Acai na tigela - Bevroren Braziliaanse Acai bessen met banaan, vers fruit & granola (sneaky cinnamon).

En genieten dat het was! De gerechten waren goed op smaak en niet te zoet. Ik houd ervan. De heerlijke frisse en zomerse smaken kwamen goed naar voren. Zo krijg je zelfs in de winter nog een warm zomers gevoel. Mijn favoriet was toch echt wel het pannenkoekje! Heerlijk met vers fruit, yoghurt en een zoete aardbei fruit mash! Bij Blender weten ze dus wel wat lekker is en waar ze mij blij mee maken. 

Benieuwd naar de andere gerechten? Bekijk dan hier gerust de menukaart! Zeker weten dat jij na het lezen van deze kaart ook gelijk op je fiets wilt springen en al het lekkers wil proberen!

Waar is Blender te vinden?

  • Kleine Houtstraat 138
  • 2011 DS Haarlem
  • info@blender-haarlem.nl

  • +31(0)23 7440700