Fitgirlcode

26-09-2017

Fitgirlcode

Inmiddels is Fitgirlcode uitgegroeid tot een wereldwijde community van fitte en gezonde vrouwen. In 2014 begon Fitgirlcode met een klein Instgram account. Fitgirlcode wil graag vrouwen inspireren en motiveren om een gezonde levensstijl te vinden. Met verschillende guides is er voor ieder wat wils, of je nou net begint aan je journey of toch nog net dat laatste duwtje nodig hebt. Wil jij altijd al als 'fit girl' door het leven? Dan is dit jouw kans. 

Fitgirlcode gelooft net als ik niet in crashdiëten en vind het vooral belangrijk dat je zo af en toe gewoon nog kunt genieten van een blokje chocolade of iets anders lekkers. Want een gezonde leefstijl moet namelijk ook leuk blijven. Zo hou je het natuurlijk een stuk langer vol en dat is uiteraard wat we allemaal graag willen. Het draait allemaal om jou namelijk! Doe waar jij je goed bij voelt en kies de guide die bij jou past!

Guides

Bij Fitgirlcode kun je kiezen uit maar liefst zes verschillende guides, namelijk:

  • Happy healthy guide
  • Fitgirl guide
  • Full body workout
  • 8 weken food en workout guide
  • 8 weken food en workout guide - vegetarisch
  • Fitgirl body guide

Fitgirlcode guide

Zelf ben ik bezig met de firgirlcode guide. Dit is een guide waarbij je acht weken lang aan de slag gaat met verschillende workouts. Daarnaast worden er in deze guide ook gezonde recepten gegeven en mindfulness begeleiding. Met maar liefst 80 gezonde recepten kom je deze 8 weken in ieder geval goed door. 

Ik ben nu met week twee bezig van de guide. Wat ik fijn vind aan de guide is dat je de workout oefeningen gewoon thuis kunt uitvoeren, aangezien ik het op moment best wel druk heb, maar toch graag wil blijven sporten, komt dit erg goed uit. De recepten zijn inspireren, maar aangezien ik al een gezond eetpatroon heb, maak ik toch vaker mijn eigen recepten.