Bulkpowders 

20-06-2018

Sporten vind ik leuk en ik doe het dan ook met veel plezier. Goede voeding is dan ook best wel belangrijk. Voor een optimale herstel van de spieren zijn voldoende eiwitten erg belangrijk en voor de training natuurlijk wat koolhydraten, want wat extra brandstof kun je zeker wel gebruiken tijdens het sporten! Benieuwd wat ik voor en na een training vaak eet? Lees dan vooral verder. 

BULK POWDERS™

Een uniek bedrijf in de sport nutrition industrie, want ze verkopen alleen direct aan de consument en produceren het grootste gedeelte van de producten zelf! Dit zorgt ervoor dat ze hun producten tegen een goedkope prijs kunnen aanbieden. Mede dankzij het feit dat ze tussenstappen als distributeurs mijden in tegenstelling tot andere merken.

"Of je nu voor jezelf, voor een team, als groep of als fitness inkoopt, hoe meer je koopt, hoe meer je kunt besparen! Dit aanbod geldt voor iedereen. "

Vandaar misschien de naam BULK POWDERS ™? Een groot aanbod is ook een ding dat zeker is. Of je nou gaat voor de eiwitpoeders of superfoods, bij BULK POWDERS ™ ga je het in ieder geval allemaal vinden! 

Voor het sporten in de ochtend maak ik vaak een havermout met banaan, een schepje Pure Whey Protein™ Banaan, een paar drupjes LiquiFlav™ vanille en om het helemaal af te maken nog wat cashewpasta. Een heerlijk ontbijt met koolhydraten, vetten en eiwitten voor een goede ondergrond! Daarnaast vind ik het ook erg lekker om een salade te maken met de cashewnoten. Die zorgen zo voor een extra crunchy bite! 

Mijn ervaring

Zelf gebruik ik zo af en toe eiwitpoeders om mee te bakken, door de havermout en zo enkel als shake. Mijn favoriete producten van BULK POWDERS ™ zijn de volgende producten:

  • Pure Whey Protein™ Banaan - Dit is namelijk de lekkerste eiwitpoeder die ik ooit heb geprobeerd en klontert niet! 
  • Cashewnotenpasta - 1 kilo pot, maar bij mij is deze zo leeg, want deze is zo lekker smots. Heerlijk met een paar plakjes banaan en wat kaneel op een cracker. 
  • Cashewnoten - Deze zijn ongebrand en door ze zelf te branden in de oven of airfryer krijgen ze nog een lekkerdere smaak. In de supermarkt worden ongezouten noten namelijk vaak gefrituurd, erg zonder!
  • LiquiFlav™ vanille - Om je kwark/yoghurt minder zuur te maken. Ook erg lekker door de havermout of in je baksels! 

Heb jij al eens een kijkje genomen op de website van BULK POWDERS™?