Cadeau inspiratie 

06-12-2018

Ik loop in de stad en zie de ene naar andere man met een Rituals tasje lopen. Niks mis mee, maar kom op, niet echt origineel toch? Ik snap dat het wel eens lastig kan zijn en de Rituals dan de makkelijkste oplossing is. Maar verdiep je eens meer in de persoon die je voor je hebt, dan komt er vast een leuk cadeau in je op en lijkt het ook nog of je een beetje aandacht aan diegene hebt besteed. Wel net zo leuk toch?! Mocht je er echt niet uitkomen en je vriend(in) houdt van food, dan help ik je een handje op weg met de leukste cadeaus voor foodies! 

1. Tea time

Soms is het heerlijk om even te genieten van een kop thee met wat lekkers. Maar stiekem is een high tea dan nog beter. Oneindig veel thee met veel lekkers en het ideale moment om eens gezellig bij te praten. Met wie zie jij een high tea wel zitten? Tegenwoordig kun je bij heel veel hotspots ook kiezen voor een healthy high tea. Dus mochten je voornemens zijn om gezond te gaan eten in 2019? Begin er dan in 2018 alvast mee! Een aanrader is de high tea bij Munt in Nijmegen. Hier krijg je verschillende soorten salades, zoete gerechten en nog veel meer! 

2. Hotel overnachting

Misschien wel wat cliché maar wel altijd goed. Een hotel overnachting in een gezellige stad met een lekker diner en een fantastisch ontbijt. Daar maak je volgens mij iedereen blij mee. Wil je het nog wat groter aanpakken, boek dan gelijk een ticket voor een leuke musical of voorstelling en maak er gezellige en vooral  romantische dagen van! Ontspanning is namelijk ook wel eens heel fijn en misschien wel het beste cadeau om te krijgen! 

3. Libelle scheurkalender

Ik liep de boekenwinkel in en mijn oog viel gelijk op de scheurkalender van Libelle met lekkere en makkelijke recepten. Elke dag staat er weer een nieuw recept klaar, zodat je aan het eind van het jaar 365 nieuwe recepten hebt gezien. Altijd handig als je even geen inspiratie hebt. De gerechten zijn gebaseerd op de seizoenen en trends van 2019! Ik heb hem boven aan mijn verlanglijstje gezet in ieder geval!


4 Mindgym sportschool voor je geest

Onze voornemens voor 2019 zijn vast: gezond eten en meer bewegen. Right?! Maar misschien is je mentaal sterk voelen wel het allerbelangrijkste want dan pas kun je echt lekker in je vel zitten. Ik merk namelijk zelf dat ik gewoon gezond eet en voldoende beweeg, alleen mentaal sterk ben ik nog niet altijd. Vandaar dat ik je dit boek zeker kan aanraden. Het boek wordt afgewisseld met wetenschappelijke inzichten en praktische oefeningen. 

"Een 12 weekse training om je mentale conditie op te krikken, want je hersenkwabben zijn net als een te dikke pens heel goed te trainen." - Wouter de Jong

5. Boho tiffin

Tegenwoordig hoef je je maaltijden niet meer mee te nemen in suffe broodtrommels of plastic boterhamzakjes. De Boho Tiffin is namelijk een hippe lunchbox waar je je maaltijden gemakkelijk in mee neemt. Daar wil je mee gezien worden! Zelf vind ik het een echte mode musthave en staat deze variant ook op mijn verlanglijst! 

" In Nederland zijn wij opgegroeid met de oer-Hollandse broodtrommel en plastic bakjes. Handig, maar niet geschikt voor je healthy food, zeker geen lust voor het oog en passend bij jouw healthy lifestyle. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen! "

6. Oil & Vinegar

De winkel voor iedere persoon die van koken houdt. Je vind er van alles. Van verschillende soorten oliën tot echte smaakmakkers en de mooiste borrelplanken. Stel zelf een leuk pakket samen of ga voor een al samengesteld pakket. Zeker weten dat je hiermee aan kunt komen. Zo moeilijk hoeft het dus echt niet te zijn en kom je er toch niet uit? Vraag dan een van de vriendelijke verkoopsters. Die helpen je vast op weg!

7. Green Gypsy Spices

Mijn all-time favourite kruiden. De kruiden en specerijen van Green Gypsy spices. Deze kruiden bevatten namelijk alleen maar natuurlijke stoffen en nauwelijks zout. Je hebt zowel zoete als hartige kruiden. Voor het koken van de lekkerste gerechten of het bakken van de smaakvolste baksels! Ook vind ik de blikjes onwijs leuk staan in de keuken. Met de code Foodlies10% krijg je ook nog eens 10% korting op je aankoop! Voor welke kruiden ga jij?! 

8. Messen

Daar wordt iedere keukenprins of prinses blij van. Want koken met goede messen maakt alles nog beter. Maar dan moet je natuurlijk wel weten welke messen fijn zijn en laat ik dat nou net voor je getest hebben! Sinds kort gebruik ik de messen van Homeij met een hef van tarwegras. Lichte messen die echt onwijs fijn snijden. Inmiddels zijn ze dan ook echt niet meer weg te denken in mijn keuken. 

9. 24 Bottle

Dit is misschien wel een van mijn beste aankopen ooit geweest. Aangezien ik het jammer geld vind om elke dag thee of koffie te halen op school heb ik een 24 clima bottle aangeschaft. Dit is een drinkfles die maar liefst 24 uur lang je drankjes warm 

houdt en koude drankjes 12 uur lang koud houdt en daarnaast ook nog eens niet lekt! De perfecte manier om je favoriete drankjes mee te nemen voor onderweg. 

10. Philips airfryer desert green

Wil je helemaal uitpakken met de cadeaus dit jaar? Ga dan voor deze Mint groene Philips airfryer. Een makkelijke en gezonde manier om je maaltijden te bereiden. Erg handig voor als je even snel een maaltijd wilt bereiden. Daarnaast kun je er ook broodjes in af bakken en zelfs cake! Zelf heb ik een zwarte, maar stiekem vind ik deze veel mooier. Ook dit is zeker een van de beste aankopen tot nu toe geweest. 


Wat ga jij dit jaar geven met Kerst?