Eatery The Pancake

09-07-2018

Altijd al pannenkoeken willen eten in een roze interieur? Dat kan vanaf nu in Nijmegen bij Eatery The Pancake! Niet zo maar een pannenkoeken restaurant, maar een Instagram waardige hotspot. De pancakes zijn namelijk bijna te mooi om op te eten en je kunt hem natuurlijk niet proeven voordat ze goed op de foto staan. Zelfs voor degene die nooit een foto maken van hun eten, bij Eatery The Pancake doen jullie het ook zeker!

Eatery The Pancake

Sinds kort zijn de deuren geopend! Eatery The Pancake vind je in het altijd gezellige Nijmegen. Van dinsdags t/m zondags staan ze voor je klaar om de lekkerste pancakes te bakken. Van zoete american pancakes tot hartige pancakes. Voor ieder wat wils. Zelfs als je een gluten,- of lactose intolerantie hebt kun je er terecht! Dat klinkt toch super? En dat is het ook zeker. 

Voor de kinderen regelen ze ook kinderfeestjes. Altijd al onbeperkt American Pancakes willen eten? Ja dat kan! Meer hier over vind je hier

Onze ervaring

Samen met Maureen van Fitfooodlover ging ik langs bij Eatery The Pancake. Zelf had ik net twee toetsen gehaald en dat moest dus goed gevierd worden. Toen we binnen kwamen kreeg ik ook net te horen dat mijn zusje haar rijbewijs had gehaald. Dubbel feest toch. 

We kwamen binnen en werden vriendelijk ontvangen door het personeel. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Het was heerlijk weer dus we kozen ervoor om in de binnentuin te gaan zitten. Stiekem hadden we ook wel graag binnen gezeten in het leuke roze interieur. Ook alles was dan bijna roze. Een meisjes droom die uitkomt toch? 

We begonnen met een cappuccino. Voor mij een met soja melk en voor Maureen een met Havermelk. Daarbij werd een Tiny Tony geserveerd. Ja dan heb je mij al, want Tony blijft de beste chocolade. We kregen de menukaart toegereikt en toen kwam het moeilijkste van allemaal. Kiezen! Ja ik blijf er slecht in. Het liefst proef ik van alles een stukje.

Ik koos voor de Cinnamon Girl dit was met gekarameliseerde appel, peer, kaneel, rozijnen en notenkruim. Ik ging er vanuit dat het American Pancakes weden, want dat stond er boven. Maar ik kreeg één dunne pannenkoek. Dit zou denk ik wel komen, omdat ik voor een lactosevrije variant ging, maar dat was ook niet erg! Hij was namelijk heerlijk. Ja ik ben een echte zoete kauw voor degene die dat nog niet wisten.

Maureen ging voor de Bocca Mocha met espressosaus, clotted cream van koffie, mokkaboontjes en notenkruim. Ze liet alleen de notenkruim achterwegen vanwege allergieën. Fijn dat hier zo goed rekening mee wordt gehouden. Daar worden wij namelijk altijd erg blij van als foodbloggers! 

Daarna dronken we nog een koffie om de middag mee af te sluiten. We maakte nog even een praatje met de medewerkers en wie weet komt er binnenkort wel een foodbloggers special. Als het aan ons ligt in ieder geval wel! 

Benieuwd naar de verschillende pancakes? Neem dan even een kijkje op de menukaart. Zeker weten dat je er dan direct zelf heen wil gaan en ik geef je groot gelijk. Stap gerust eens binnen. 

Wij komen in ieder geval snel weer eens langs!

Eatery The Pancake