Een nieuwe uitstraling

01-05-2018

Yay, het is eindelijk zo ver! Na hard werken kan ik eindelijk mijn vernieuwde website met jullie delen. Op het eerste gezicht lijkt het misschien niet heel anders, maar kijk eens even goed. Dan zie je het verschil! Wat je als eerste misschien gaat opvallen dat ik nieuwe recepten heb. Ja alleen maar nieuwe recepten. Dit betekent niet dat de recepten van mijn oude website niet terug komen, maar die wil ik eerst even in een nieuw jasje hebben gestoken. Kijk eens goed naar de recepten. Valt het jou ook op dat ik een nieuwe manier heb gevonden van fotograferen? 

Foto's

Ik wil mijn foto's onderscheiden, ik wil uniek zijn en vooral origineel. Ook wil ik graag dat als mensen mijn foto's zien dat ze gelijk herkennen dat ze van mij zijn en hoe dat je dat? Ik maak altijd gebruik van dezelfde ondergrond vanaf nu en daarnaast komt er ook altijd weer een bloemetje op de foto samen met de afwisselende accessoires. Ik gebruik niet meer dan twee soorten servies. Tuurlijk kan het voorkomen dat dit wel een keer nodig is, dan is dat zo. Want met samenwerkingen heb je het niet altijd voor het kiezen en worden er soms een aantal eisen gesteld. De perfectie kan er nou eenmaal niet altijd zijn helaas. Hieronder zie je hopelijk de overeenkomsten in mijn stijl van fotograferen.

Gastbloggers 

Ook maak ik ruimte voor mijn gastbloggers. Dat ik een nieuwe stijl heb betekent niet dat zij opeens anders moeten gaan fotograferen. Helemaal niet zelfs. Ik heb ze juist uitgekozen omdat ze beiden iets eigens hebben. Als je naar hun foto's kijkt zie je namelijk ook direct één duidelijke stijl een daar houd ik persoonlijk van. Ik ben super blij met jullie Stephanie en Freya en ik hoop nog vele recepten van jullie te mogen delen uiteraard. 

Recepten

Dus zoals ik al zei heb ik mijn foto's en recepten in een nieuw jasje gestoken. Boven ieder recept staat nu voor hoeveel personen het recept is. Is het recept lactose,- en/of glutenvrij dan staat dit er ook bij. Is het vegetarisch, dan vermeld ik het ook! Wel zo handig toch, maar dat is niet alles. Bij elk recept verschijnt nu ook de voedingswaarde. Dit vond ik een extra toevoeging voor jullie. Scheelt voor de meeste weer heel veel invoer werk. Echter kan de voedingswaarde wel iets verschillen per recept. Dit hangt er namelijk vanaf welke producten je precies gebruikt. Maar zo ongeveer kun je van deze richting uitgaan. Vind jij dit ook zo handig? Ik hoop natuurlijk van wel.

Instagram

En dan is er nog iets zoals Instagram. Daar begon mijn nieuwe inspiratie eigenlijk mee, want ik wilde een nieuwe uitstraling op Instagram. Ik wilde mijn FoodLies onderscheiden van de talloze andere foodbloggers. Ik wilde een unieke feed opzetten en ben uiteindelijk super blij met het resultaat. Zo gaat het er namelijk uiteindelijk uitzien. Twee foto's van het recept/gerecht, waarvan één flat lay foto. In het midden komt het recept of een beschrijving te staan wanneer er geen sprake is van een recept. Zo kun je in één oogopslag zien hoe je het recept maakt en sla je de foto gemakkelijk op. Dat laatste heb ik natuurlijk niet alleen voor elkaar gekregen. Daar heeft Manon van Manonsprenkelerdesign mij een handje mee geholpen. 

Uiteindelijk gaat het er dan zo uitzien op mijn Instagram feed. Ik heb nu maar even wat foto's onder elkaar gezet, de volgorde zou op mijn Instagram natuurlijk anders worden, maar zo zien jullie het resultaat alvast. Ook staan de goede recepten hier nog niet bij de goede afbeelding, maar op mijn Instagram natuurlijk wel.  Nu hopen dat niet iedereen over een week hetzelfde heeft, maar daar ga ik niet vanuit. Blijf dicht bij jezelf en creëer je eigen stijl. Dat is wat ik iedereen het liefste mee wil geven. 

Ik ga drie tot vier keer per week een post op Instagram plaatsen en dit geldt het zelfde voor mijn blog. Daarnaast word ik ook weer actiever op Facebook en plaats ik mijn berichten natuurlijk ook weer op Blogsociety. 

De meeste recepten die je nu op mijn website vindt zijn helemaal nieuw, dus snuffel even fijn rond want er zit vast wel iets tussen wat jij lekker vind. Mocht je nou iets missen of een suggestie hebben voor een recept. Laat het dan hieronder gerust weten. 

Daarnaast kan ik jullie ook alvast vertellen dat ik de komende tijd heel veel, maar dan ook echt heel veel toffe samenwerkingen en events heb. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Houd dan mijn blog, Instagram en Facebook goed in de gaten, want binnenkort komt er ook nog een leuke winactie aan en die wil je niet missen! Ik ga nog even fijn genieten van mijn vernieuwde uitstraling en ik hoop dat jullie net zo blij zijn als ik dat ben.