Foto op hout Albelli

05-04-2018

Albelli wie kent ze niet? Ik denk dat veel van jullie wel eens iets bij dit bedrijf heeft besteld. Ik heb er ooit een fotoboek laten maken en die beviel meer dan uitstekend. Albelli benaderde mij met de vraag of ik een van hun producten wilde uitproberen. Het ging hierbij om een foto op hout. Nu leg ik veel mooie momenten vast, maar ze dwalen vervolgens altijd maar een beetje rond in mijn fotobibliotheek, daarom was ik erg enthousiast toen Albelli mij benaderde. 

Wie is Albelli?

Albelli is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Amsterdam. Ze bestaan uit een groep merken die fotoproducten leveren aan meer dan vier miljoen klanten. Wie dacht dat Albelli alleen leverde in Nederland heeft het mis. Ze hebben klanten door heel Europa en leveren producten aan landen als België, Duitsland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Ze zijn gespecialiseerd in alles wat met fotobedrukking te maken heeft. Voor fotoboeken, wanddecoratie, kaarten, fotoafdrukken, mokken en kalanders moet je bij Albelli zijn. Zelf vertellen ze trotst te zijn op de hoge kwaliteit die ze leveren en het creatieproces die ze zo snel en eenvoudig mogelijk proberen waar te maken. De gedachtegang van Albelli is helder: "waar en wanneer je maar wilt op elk apparaat". Heb je middagpauze op je werk, ben je aan het wandelen met de hond of neem je een heerlijk warm bad en komt er ineens in je op dat je nog een foto wilt laten drukken, dan kan dat direct in een aantal simpele handelingen. 

"Bij Albelli helpen we mensen hun wereld mooier te maken door hun momenten de delen"

De wereld een stukje mooier maken door de momenten van mensen tot leven te brengen. Ze geloven bij Albelli in kwaliteit, betaalbaarheid en een geweldige klantenservice. Dit willen ze absoluut kunnen nastreven en daarom bieden ze een 100% tevredenheidsgarantie op al hun producten. Ben je niet tevreden (al kan dat bijna niet), dan gaan ze samen met je opzoek naar een passende oplossing.

Mijn ervaring met Albelli

Ik was dus de gelukkige die een foto bij ze mocht laten drukken op hout. Een mooi materiaal als je het mij vraagt. Het geeft een rustieke, natuurlijke uitstraling waarmee ik de schone en frisse energie van de natuur in huis haal! De foto wordt gedrukt op vurenhouten planken die aan elkaar bevestigd worden.

Maar toen kwam het lastige. Ik heb veel foto's met een bijzondere herinnering, maar ik kan er maar één uitkiezen. Ik kan je vertellen dat het even heeft geduurd voordat ik een keuze heb kunnen maken. Want met een fotobibliotheek van meer dan 3.000 foto's is dat een hele klus. Nu zijn driekwart van de foto's voedingsafbeeldingen en die wilde ik niet laten drukken, daarmee maakte ik het mijzelf een stuk gemakkelijker en kon ik al 2.500 foto's afstrepen. Ik zat in de trein van school naar huis en ineens bedacht ik het me. Mijn zus was een paar weken geleden Nederlands kampioen grafische vormgeving geworden en mag nu ons land gaan vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Budapest. Deze ervaring heeft zoveel indruk op mij gemaakt dat ik de foto van de medaille uitreiking tot leven wilde brengen op een stoere houten plank. Leuk voor bij haar prijzenkast, maar ook leuk voor mij als troste zus! Zoals Albelli steeds zegt: "waar en wanneer je bent" Ik zat in de trein op weg naar huis en binnen een paar minuten was mijn bestelling geplaatst. Gewoon vanaf mijn iPhone, echt super fijn!

De levering viel mij ook ontzettend mee, diezelfde week nog (binnen twee werkdagen) stond de pakketbezorger aan mijn deur. Zo enthousiast als ik was begon ik direct als een gek de verpakking los te maken. De foto kwam te voorschijn en er ontstond een brede glimlach op mijn gezicht. Inderdaad de 100% tevredenheidsgarantie zoals Albelli altijd belooft is meer dan waar. Mij zus wist nog van niets en toen ze die avond thuis kwam overhandigde ik haar de foto. Ze was net als ik ontzettend enthousiast en vond het helemaal geweldig. De foto kreeg direct een plaatsje op de ere kast. Vanaf nu zijn niet alleen de medailles, beeldjes en oorkondes zichtbaar, maar ook het moment zelf! En een foto roept zoveel meer gevoel op dan een stukje metaal of een blaadje papier.

Ik weet zeker dat ik meer mooie momenten tot leven ga laten brengen bij Albelli, want een digitale foto is mooi, maar iets tastbaars is bijzonder! Ben je ook benieuwd geworden naar de van Albelli zoals een toffe fotoboek? Probeer het gewoon eens uit, je krijgt toch 100% tevredenheidsgarantie dus tegenvallen kan het gegarandeerd niet!

Ik zeg veel bestelplezier en ik ben benieuwd naar je ervaring en het eindproduct!