Gezonde acties week 04

18-01-2020

Het is weer een nieuwe week dus staan er weer nieuwe gezonde weekaanbiedingen online met veel variatie. Waar scoor je deze week gezonde en goedkope boodschappen? Dat vertel ik je dit keer!

Waarom ik deze gezonde weekacties schrijf? Zodat jij in één oogopslag kunt zien wat er aankomende week in de aanbieding is! Scheelt jou weer tijd, want nu hoef je niet eerst alle folders door te bladeren, mag natuurlijk wel! Ook wil ik je laten zien dat gezond eten helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om folders door te bladeren. Toen ze vroeger in de bus lagen, was ik de eerste die ze eruit haalde en erdoorheen ging bladeren. Dit is de reden dat deze rubriek ook zo goed bij mij past denk ik. Nu kijk ik ze vooral online! Want tja wat doe je tegenwoordig niet meer online? Kijk je mee naar de gezonde weekacties van week 04?

Voor jullie heb ik de folders van de volgende vijf supermarkten doorgespit:

  • Albert Heijn
  • Plus
  • Coop
  • Lidl
  • Aldi

Mocht er ook behoefte zijn aan de aanbiedingen van de Deka Markt, Spar of Deen? Laat het dan vooral even hieronder weten! Dan neem ik dat mee voor volgende week. Helaas gaat de Jumbo niet lukken, aangezien de aanbiedingen pas op dinsdag in gaan en de folder hiervan ook nog niet online staat. De aanbiedingen zijn alleen geldig in Nederland en dus niet in België, voor de Belgische bezoekers onder ons!

Even voor de duidelijkheid, want ja wie houdt daar nou niet van?

Aanbiedingen week 04

(19) 20 januari t/m (25) 26 januari

De Plus is eigenwijs, want die begint al met de nieuwe acties op de zondag. De bonus van Albert Heijn gaat in op de maandag net zoals de aanbiedingen van de Coop, Aldi en Lidl. Pas op! De aanbiedingen van de plus stoppen dus ook een dagje eerder, op zaterdag al! Verwarrend wel, daarom toch nog even voor de duidelijkheid.

Dan zijn we nu klaar om op gezonde weekactie jacht te gaan!  

Albert Heijn

Welke producten zijn er deze week in de bonus? Ik kon weer eens niet kiezen, vandaar dit keer maar liefst 8 aanbiedingen. 


Plus

Plus geeft meer, veel meer. Wat geeft de Plus ons aankomende week? 


Coop

Koopjes jagen bij de Coop, ga je mee?


Aldi

De laatste, maar zeker niet de minste!