Gezonde acties week 40

29-09-2019

Het is weer een nieuwe week dus staan er weer nieuwe gezonde weekaanbiedingen online met veel variatie. Waar scoor je deze week het goedkoopste de paprika's en welke nieuwe producten heeft de Aldi in haar assortiment? Dat vertel ik je dit keer! Waarom ik deze gezonde weekacties schrijf? Zodat jij in één oogopslag kunt zien wat er aankomende week in de aanbieding is! Scheelt jou weer tijd, want nu hoef je niet eerst alle folders door te bladeren, mag natuurlijk wel! Stiekem blijft dat gewoon leuk vind ik. Daarom past deze rubriek denk ik ook zo goed bij mij.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om folders door te bladeren. Toen ze vroeger in de bus lagen, was ik de eerste die ze eruit haalde en erdoorheen ging bladeren. Nu kijk ik ze vooral online! Want tja wat doe je tegenwoordig niet meer online? Kijk je mee naar de gezonde weekacties van week 40?

Voor jullie heb ik de folders van de volgende vijf supermarkten doorgespit:

 • Albert Heijn
 • Plus
 • Coop
 • Lidl
 • Aldi

Mocht er ook behoefte zijn aan de aanbiedingen van de Deka Markt, Spar of Deen? Laat het dan vooral even hieronder weten! Dan neem ik dat mee voor volgende week. Helaas gaat de Jumbo niet lukken, aangezien de aanbiedingen pas op dinsdag in gaan en de folder hiervan ook nog niet online staat. De aanbiedingen zijn alleen geldig in Nederland en dus niet in België, voor de Belgische bezoekers onder ons!

Even voor de duidelijkheid, want ja wie houdt daar nou niet van?

Aanbiedingen week 40

(29) 30 september t/m (5) 6 oktober

De Plus is eigenwijs, want die begint al met de nieuwe acties op de zondag. De bonus van Albert Heijn gaat in op de maandag net zoals de aanbiedingen van de Coop, Aldi en Lidl. Pas op! De aanbiedingen van de plus stoppen dus ook een dagje eerder, op zaterdag al! Verwarrend wel, daarom toch nog even voor de duidelijkheid!

Dan zijn we nu klaar om op gezonde weekactie jacht te gaan!  

Albert Heijn

Welke producten zijn er deze week in de bonus?

 1. Magioni pizza ALLE varianten €1,00 korting.
 2. AH ovengroente 600 gram, 25% korting.
 3. AH courgette of aubergine, per stuk €0,59.
 4. Bolletjes boerenbeschuit, oerknäck of crackers, per stuk €1,00. Tip: ga voor de volkoren variant of een andere variant met veel vezels! Dit is terug te lezen op het etiket. 

Plus

Plus geeft meer, veel meer. Wat geeft de Plus ons aankomende week? 

 1. Plus spruiten 500 gram. 50% Korting, €0,64.
 2. Plus zoete puntpaprika, 2 stuks. 50% Korting, €0,99.
 3. Plus boerenkool, hutspot of andijvie grof, per zak €0,99. Welk stampotje ga jij maken? Maak hem koolhydraatarm met een puree van bloemkool of knolselderij en ga voor magere spekblokjes of linzen i.p.v. spekjes.
 4. Zespri kiwi gold, per 500 gram €1,99. De lekkerste! 
  Plus witlof, per 500 gram €0,69.

Coop

Koopjes jagen bij de Coop, ga je mee?

 1. Alle roerbakgroente á 400 gram, 2 stuks €3,00. Soms gaan we voor gemak!
 2. Bonduelle groenten €0,99 per stuk.
 3. Snackgroenten emmer, 2 stuks €3,50.
 4. Vivera vlees-vervangers, 3 stuks €5,00. Ga ook eens voor de vegetarische kipstukjes, pompoen burger of kip krokant schnitzel.

Lidl

Goedkoop in groente en fruit en dat is wel weer te zien!

 1. Broccoli- of bloemkoolroosjes 1+1 gratis, €1,99. Ook weer lekker makkelijk voor op een drukke dag.
 2. Verse vijgen, 4 stuks €1,00.
 3. Rode paprika's, per kilo €1,99
 4. Zoete aardappelfrietjes, 400 gram €1,49. Scheelt weer wat snij werk. 

Aldi

De laatste, maar zeker niet de minste!

 1. 1 Kilo mandarijnen voor maar €1,99. 
 2. Champignon-burger 2 stuks €2,00. Ik weet niet hoe gezond deze is, maar ik vind het tof om te zien hoe de Aldi mee gaat met de trends en vernieuwde producten in haar assortiment krijgt.
 3. Mango per stuk €0,99 of sperziebonen per 500 gram €0,79.
 4. 100% pindakaas, ja ook bij de Aldi, 350 gram voor €1,99.

Wat is jouw favoriete aanbieding? Ik ben benieuwd!


De FoodLies mealplanner

Wil je meer overzicht in je week? Download dan hieronder de mealplanner. Vul deze elke zondag in zodat je een overzicht hebt wat je gaat eten de hele week. Zo weet je precies welke boodschappen je nodig hebt. Kijk ook vooral naar wat je nog in de koelkast hebt liggen en probeer hier ook nog even een maaltijd mee te maken. Je kunt hem natuurlijk ook t/m woensdag inplannen en dan op woensdag verder invullen. Het is aan jouw hoe je hem gebruikt!