Gezonde Paasrecepten

16-04-2019

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer Pasen. Een van mijn favoriete feestdagen, want ik ben dol op brunchen en laat dit nou typisch iets zijn voor Pasen. Vandaar dat ik in deze blog de lekkerste Paasrecepten deel voor de brunch met een gezonde twist natuurlijk. Een perfecte combinatie dus als je het mij vraagt.

Eieren mogen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens Pasen. Ik lust namelijk wel een eitje op z'n tijd. De ene keer gepocheerd met wat avocado en de andere keer gebakken met wat kaas en vleeswaren. Van de chocolade eieren kan ik al helemaal niet afblijven, maar ja dat is ook niet zo gek voor zo'n chocolade liefhebber als ik. Wie herkent het nog meer?! 

Maar ook mogen de zoete recepten niet ontbreken, want een afwisseling is altijd wel fijn. Vandaar ook mijn drie favoriete zoete brunch recepten voor Pasen. Ben jij team hartig of zoet of ga je voor een combi van beide? Hieronder vind je in ieder geval voor ieder wat wils. 

Voor de zoete trek

Na iets hartigs heb ik altijd zin in iets zoets en andersom ook. Vandaar drie heerlijke verantwoorde zoete recepten die niet mogen ontbreken tijdens de Paasbrunch. 


Een ei hoort erbij

Wat is een Paas brunch zonder een gerecht met ei? Geniet zonder schuld gevoel van deze voedzame Paas ontbijtjes, want gezond eten hoeft niet saai te zijn en dat wil ik je laten zien met deze verantwoorde recepten. 

Skinny eiersalade

Zelfgemaakte gezonde eiersalade. 

Shakshuka pizza

Met ei, rucola en kaas een oosters gerecht met ei, maar dit keer op een pizza. 

Pita met ei

Met zalm en spinazie, want wat smaakt er nou beter bij ei dan deze twee?Pita met zalm en ei


De lekkerste Paasrecepten 

van mijn mede Foodies. 

Aangezien er zoveel lekkere Paasrecepten te vinden zijn op internet heb ik hier mijn zes favoriete Paasrecepten gedeeld van mijn mede Foodies en vooral grote inspiratiebronnen om jullie recepten eens in het zonnetje te zetten en Pasen draait uiteraard ook om genieten, dus af en toe een minder gezond receptje moet ook kunnen toch?


Maak je een van mijn recepten? Dan ben ik benieuwd naar jouw creatie. Vergeet @foodlies.nl niet te taggen op Instagram en gebruik de hastag #FoodliesPasen