GreenGypsySpices event

13-05-2018

Zoals vele van jullie wel weten ben ik één van de ambassadeurs van GreenGypsySpices. Kruiden met een speels karakter zonder toevoegingen en E-nummers voor degene die dat nog niet wisten! 

"Wij geloven in pure en gezonde voeding vol voedingswaardes, zodat je eten ook echt iets bijdraag aan je gezondheid. We streven ernaar om van elk gerecht een feestje te maken en willen jou niet alleen bewust maken van wat gezond eten precies is, maar we willen ook bijdragen aan een gezondere levensstijl. "

Nieuwe producten moeten altijd eerst getest worden toch? Voor ons als ambassadeurs natuurlijk geen probleem. Een reden om gezellig eens met elkaar te spreken onder genot van een hapje en een drankje en dat gebeurde afgelopen zaterdag in Amsterdam in The Body Studio. Op het eerste gezicht lijkt het alleen een sportschool, maar het is veel meer dan dat. Het is ook een plek om lekker een koffie te drinken en te genieten van de heerlijke baksel van Marike, van Oh my pie. Ook wanneer je er niet sport ben je er meer dan welkom. Dus ben je eens in Amsterdam, vergeet dan zeker niet om eens binnen te stappen en van haar parels te genieten.

We werden warm ontvangen met Prosecco zoals het hoort natuurlijk! Gezellig even kletsen met z'n alle en toen was het tijd om aan tafel te gaan en de nieuwe producten van GreenGypsySpices te proberen, waar Kim met alle liefde aan heeft gewerkt. De tafel was mooi gedekt en er stonden de lekkerste gerechten op. Ik houd van zulke lunches en vooral met mensen die dezelfde passie delen. Een gezellige boel dus. Zo stonden er smoothiebowls, pancakes, popcorn en salades op tafel en mochten we natuurlijk de parels van Marike proeven. Food heaven dus wel te verstaan! 

Deze foto's zijn afkomstig van Maureen (Fitfooodlover).

Nieuwe producten

Nieuwe producten met een toffe verpakking. De Do it yourself producten. Op een makkelijke manier zet je nu de lekkerste gerechten op tafel. Leuk voor op een verjaardag, voor de zondagochtend of gewoon doordeweeks! 

Pop je Horny Corny 

Do it yourself kruidenpopcorn. Een goede vervanger van je ongezonde zak chips. Deze popcorn is namelijk erg gezond en perfect als snack voor bij de tv. "Het is een kwestie van poppen in een pan en de kruiden er in hun eigen 'sausje' overheen gieten. That's it!" 

Ga nuts muts

Rooster je noten nu zelf met de allerlekkerste noten ooit. De noten en kruiden zitten al in een zakje voor je je hoeft ze alleen nog op een bakplaat te leggen met wat olie eroverheen en even geduld hebben en dan kun jij genieten van je eigen geroosterde noten! Een heerlijke kruidige smaak. Eens iets anders dan de standaard noten uit de supermarkt. "Wij gebruiken voor dit toffe product alleen maar rauwe noten; de noten die je in de supermarkt koopt zijn vaak gebrand. Dit betekent dat ze gefrituurd worden in olie."

Gluhwein mix

Misschien niet voor deze tijd van het jaar, maar altijd handig om alvast in huis te hebben voor de winter of misschien toch voor de koude zomer avonden. Met de Glühwein mix maak je namelijk zelf je eigen glutwein hoe tof is dat? De mix bestaat uit: kokosbloesemsuiker, kaneel, kruidnagel, steranijs en kardemom. Hier krijg je toch gelijk een warm gevoel van!

Pancake power

De pannenkoekenmix uit de supermarkt, vaak niet echt gezond. Deze wel en je hoeft er bijna niks meer aan toe te voegen. "Omdat pancakes het beste zijn wat je op een zondagochtend kan overkomen. Of een zaterdagmiddag. Of een dinsdagavond." De mix bevat onder andere boekweit, gierst en verschillende specerijen. Je hoeft er alleen nog een ei, wat melk en een banaan aan toe te voegen en je kunt je pannenkoeken gaan bakken of nog beter je laat ze voor je bakken! Even je vriend, moeder of zoon lief aankijken. 

Granola care

Zelf granola maken was nog nooit zo makkelijk! Het enigste wat je hoeft te doen is de oven aan te zetten, het zakje open maken en over een bakplaat strooien, 15-20 minuutjes in de oven en klaar is je granola. De Granola care bevat namelijk alle ingrediënten die je nodig hebt voor de beste granola! Gezond en lekker eten hoeft dus niet lastig te zijn!

Klinkt goed toch. Benieuwd naar de producten, de ingrediënten of ben jij gewoon nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de website van GreenGypsySpices. Ook heel tof om cadeau te doen! 

P.S. Kim, ik blijf het leuk vinden hoe je toch iedere keer weer bij die ontzettend leuke namen komt!