Homie airfryer

15-09-2017

Zelf ben ik niet zo'n fan van de frituurpan. Niet alleen omdat het ongezond is, maar ik vind vooral de smaak van gefrituurde producten niet zo lekker! Eten uit de frituurpan heeft namelijk zo'n vet smaak vind ik. Gelukkig is daar een oplossing voor, namelijk: de airfryer van Homie. Door de airfryer kun je genieten van de maaltijden die je normaal in de frituur of oven bereid, alleen een stuk gezonder dan de frituur en een stuk makkelijker in gebruik ook! 

Homie at home

Homie at home is een specialist op het gebied van airfryers. Ze ontwikkelen producten die makkelijk in gebruik zijn en waarmee je ook nog eens heel wat tijd bespaard. Hoe handig wil je het hebben? De homie at home komt goed van pas in een gezondere levensstijl, aangezien je de producten met veel minder vet kunt bereiden.

Kwaliteit staat voorop bij dit bedrijf en ze wisten al snel en vaste plek te bereiken in de markt van de airfryers. De kernwaarden van Homie: een lange levensduur en goede services, voor een aantrekkelijke prijs! Duur is de airfryer namelijk zeker niet en vooral niet met de kortingscode t.w.v. 25 euro.

De homie airfryer S7 maken gebruik van hete luchtventilatie. Dit zorgt ervoor dat het voedsel aan alle kanten gelijkmatig verhit wordt en daarnaast ook gegaard wordt. Door het hete luchtsysteem hoef je minder vet toe te voegen en blijft de smaak van het voedsel behouden! Ook vind ik een frituurpan vaak erg stinken als je hem aanzet. Dit is met de Homie airfryer S7 ook verleden tijd. Hier ruik je alleen de heerlijke geur van het eten dat je aan het bereiden bent! De airfryer is zels gemakkelijk schoon te maken.

Bij Homie is de garantie maar liefst twee jaar, mocht binnen deze tijd de airfryer kapot gaan, dan kun je gerust contact met het bedrijf opnemen.

  Voordelen airfryer

 • Frituren met hete lucht is gezonder dan frituren met vet.
 • Je hoeft geen frituurvet of olie meer aan te schaffen.
 • Minder schoonmaak werk.
 • Vieze luchtjes zijn verleden tijd.
 • Het is natuurlijk een stuk gezonder dan een frituurpan.
 • De smaak van het eten blijft behouden.
 • Je kunt er je hele maaltijd in klaar maken, van aardappels tot vlees en groente.
 • Je hoeft een airfryer niet eerst voor te verwarmen, wat bij een oven wel moet.
 • Gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor de minder ervaren kokers.
 • Het staat mooier in je keuken dan een frituurpan.

Wat kun je er allemaal in bereiden?

In een airfryer kun je van alles klaarmaken, zelfs een hele maaltijd als je dat zou willen! Ik gebruik de airfryer vooral om aardappels, patatjes, vlees, groente, muffins en broodjes in te bakken. Maar je kunt hem voor veel meer dingen gebruiken zoals: taart, eieren, snacks, vis en loempia's.

Hier vind je een overzicht van de baktijden en de warmte waarop een aantal producten gebakken kunnen worden. 

Hoe gebruik je een airfryer?

Een airfryer is simpel in gebruik. Je doet er je favoriete ingrediënten in. Je kijkt op de verpakking of op internet hoelang iets erin moet. Je stelt de tijd en de temperatuur in en je hoeft alleen nog maar te wachten tot het gerecht klaar is. Soms tussentijd het product even omdraaien, maar dit is vaak niet eens nodig. Mijn favoriete recepten in de airfyer zijn: zoete aardappel frietjes, pesto aardappeltjes, mugcakes en kippenpoten, maar ik begin de dag ook graag met versgebakken broodjes uit de airfyer! Even een paar minuten erin en genieten maar, niet eerst hoeven te wachten tot die voorverwarmt is. Scheelt een hoop tijd dus. 

De prijs

De Homie airftyer S7 kost €114,95 en is er een twee kleuren: zwart en wit. Daarnaast kun je ook een Homie airfryer S7 set aanschaffen, hier zit een rooster en een bakvorm bij voor een prijs van €124,95. Hier bespaar je al snel wat geld mee, aangezien een rooster apart €9,95 kost en een bakvorm €19,95. Maar het leuke is dat je met de kortingscode: Foodlies maar liefst €25,00 korting krijgt en je de gehele set al voor €99,95 hebt of een losse airfyer voor €89,95. Dus wees er snel bij en geniet van een airfryer met korting om de lekkerste recepten mee te maken! 

Mijn ervaring met Homie

Ik heb zelf ook een airfryer van Philips uitgetest, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de Homie arifryer S7. Ten eerste vind ik het uiterlijk van de Homie mooier dan die van Philips. Ook vind ik de Homie makkelijker in gebruik en vooral beter schoon te maken. De prijs van deze airfryer is ook goedkoper! Dus al met al zou ik zeker kiezen voor de Homie airfryer S7 als favoriete airfryer! Ik heb er al heel wat heerlijke recepten mee gemaakt, maar stiekem vind ik patatjes met een Kaassoufflé uit de airfryer wel echt het lekkers. Een aantal recepten kun je hieronder vinden. Binnenkort meer airfryer recepten op mijn blog natuurlijk, want ik ga ook hele maaltijden in de airfryer bereiden! So stay tuned. Ik ben benieuwd naar jullie creaties! Vergeet de airfryer S7 natuurlijk niet te bestellen met de code: Foodlies voor €25,00 korting.