Hotel Credible

03-12-2018

Al eerder brachten Maureen en ik een bezoek aan Credible waar we onwijs van hebben genoten. Toen we werden uitgenodigd om in het hotel te overnachten zeiden we natuurlijk gelijk ja! Naast onze passie voor eten vinden we beide ontspanning heel erg belangrijk en waar kom je nou meer tot rust dan in een hotel?! Daarnaast was dit voor ons ook de ultieme gelegenheid om het ontbijt te testen! 

We spraken af voor het hotel. Beide studeren we in Nijmegen en hebben we hier ook een kamer, toch voelt het niet of we een nachtje slapen in onze studentenstad. We worden vriendelijk ontvangen en checken in! Na uitgebreid de hotelkamer te hebben bekeken en foto's te hebben gemaakt is het tijd voor een hapje eten. Nu snap ik ergens ook wel weer dat ik foodblogger ben geworden, want foto's maken van een ruimte is toch niet echt mijn ding. Ik houd het liever bij het fotograferen van eten! ;) We besluiten een hapje te eten in het hotel, want de menukaart sprak ons erg aan!

Na lang wikken en wegen besloten we onze camera met het eten niet mee te nemen. Beide vonden we het namelijk belangrijk om echt even te genieten van het moment en even niet aan het werk te zijn! Toch konden we het niet laten om op Instagram een aantal story's te delen, want alles zag er namelijk zo lekker uit. We blijven nou eenmaal foodies. Beide gingen we voor de vegan burger. Dit is een gekruide groenteburger met zoete aardappel, augurk, vega bacon van aubergine, tomatenchutney en vegan mayonaise. Een smaakvolle burger met een zoet tintje. Een echte aanrader als je het mij vraagt. Daarbij kozen we ook nog voor de zoete aardappelfrieten en seizoensgroenten en om het helemaal compleet te maken namen we de Hugo cocktail en proostte we op ons verblijf. 

Na het eten besloten we een rondje door de stad te wandelen. We lopen beide vaak door de stad, maar niet 's avonds laat en laat dit nou net het mooiste zijn. De stad is namelijk al helemaal in kerstsferen met mooie lichtjes! Wauw. 

Maureen  en ik hadden afgesproken om iets kleins voor elkaar te halen omdat het bijna Sinterklaas is vonden wij dit beide wel een heel leuk idee. Ik ben niet goed in gedichten schrijven, maar vind het wel heel tof om dit te doen. Dus pakte ik een pen en papier en ging ik aan de slag. Cadeautjes kopen voor Maureen was voor mij ook geen probleem! Als je iemand goed kent weet je namelijk wel waar je diegene blij mee kunt maken. 

Daarna besloten we om de documentaire #followme te kijken, aangezien we beide erg actief zijn op Instagram. We schrokken enorm van hoe Instagram tegenwoordig in elkaar zit en hoeveel nepvolgers er actief zijn, zo zonder! Maar dat is nou eenmaal wat het is! 

Daarna was het tijd voor ons om te gaan slapen in een mooie kamer met een heel fantastisch bed! Ietwat warm was het, maar uiteindelijk vielen we beiden in slaap en werden vroeg gewekt door de wekker na een heerlijke nachtrust. Vroeg opstaan is ook iets dat bij ons past. Zo kun je namelijk lekker lang genieten van het ontbijt. 

Het ontbijt in hotel Credible is anders als een standaard hotelontbijt. De meeste hotels hebben namelijk een ontbijt buffet, maar bij Credbile kies je een ontbijtje van de kaart! Een heel leuk concept vind ik zelf. Hierin onderscheiden ze zich echt in vergelijking met anders hotels en daarnaast is het personeel ook super vriendelijk! Beide waren we er al snel uit wat voor ontbijt we wilde, namelijk de Breakfast bowl met soya yoghurt, vers fruit en een mix van noten en zaden, daarbij namen we nog een gekookt eitje met toast! Ik houd namelijk van de afwisseling tussen hartig en zoet. Ook heb ik mijn favoriete drankje gevonden, gember thee met kaneel en sinaasappel. 

Na het ontbijt besloten we nog een grote cappuccino te bestellen, want een ochtend zonder koffie komt bij mij in ieder geval nauwelijks voor. We praatte nog even bij en gingen daarna terug naar onze kamer om onze spullen te pakken. Daarna vervolgende Maureen haar weg naar school en bestelde ik nog een gemberthee en ging ik nog even aan het werk achter mijn laptop in het restaurant. Ik denk dat ik naast mijn favoriete drankje ook mijn favoriete werk plek heb gevonden. 

Team Credible bedankt en tot snel!