Hotspots Amsterdam

15-04-2018

Ook in onze hoofdstad vinden we een heel aantal gezonde hotspots. Momenteel heb ik er pas twee gehad, maar er staan er natuurlijk nog zoveel meer op de planning. Ik vertel jullie meer over de volgende hotspots: 

Beter en leuk

Een gezonde hotspot gelegen in Amsterdam oost. Met een vintage interieur ingericht als een woonkamer voel je je gelijk thuis. In de keuken van Beter & Leuk wordt alles zo goed als zelf gemaakt en wordt er vooral gebruik gemaakt van bio-, seizoens- en lokale producten. Beter & Leuk staat voor biologisch, creatief, huiselijk en vooral goed eten. Voor ontbijt, lunch en inspiratie biedt Beter & Leuk de juiste plek.

"Een gezonde levensstijl maakt het leven zoveel mooier. En niet alleen in ons eten maar ook met onze andere producten voeren wij deze bewuste levenstijl door."

Daarnaast is Beter & Leuk ook een plek voor verschillende evenementen: bedrijfslunch, high tea, vergaderingen, workshop, expositie en babyshower. De smoothiebowl was helemaal goed gekeurd! 

Contact

  • 1e Oosterparkstraat 91
  • 1091 GW Amsterdam
  • 020-7670029

Locaties

SNCKBR is te vinden op maar liefst drie verschillende locaties in het land en het duurt niet lang meer voordat de vierde geopend wordt. De vestigingen zijn te vinden op de volgende locaties:

  • Van Woustraat 34 - 1073 LM Amsterdam ' 06 86368609
  • Kinkerstraat 106-108 ' 1053 EC Amsterdam ' 020 8915933
  • Willemstraat 1D ' 5611 HA Eindhoven ' 040 3021040

SNCKBR 

Innocent pleasures. Healthy cheating."

Dat is waar SNCKBR voor staat! Ik word er blij van. Een gezonde snackbar, het klinkt als muziek in de oren. Niet dat het erg is om af en toe naar de gewone snackbar te gaan, maar bij SNCKBR kun je genieten zonder schuldgevoel en daar word je lichaam ook nog eens blij van! Ga je liever voor de net niet frieten of ben jij meer iemand van de kapsalons? Bij SNCKBR krijg je jouw favoriete gerecht in een gezond jasje.

De gerechten zijn bereid met pure en biologische ingredi├źnten. Daarnaast zijn de gerechten matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en waar het kan zijn de gerechten ook nog eens glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch of veganistisch. Zodat iedereen kan genieten en dit vind je in een 'gewone' snackbar niet terug. Dit is wat SNCKBR onderscheid van de snackbar bij jou om de hoek.