Juice Junkies

21-10-2017

Smoothies, een gemakkelijke manier om een extra portie groente en fruit binnen te krijgen! Drink je hem liever of ga je toch voor een smoothie bowl! Ik raad het je aan om een smoothie altijd te eten met een lepel. Hierdoor doe je er langer over voordat je hem op hebt en voel je je dus eerder verzadigd dan wanneer je hem binnen 10 seconde opdrinkt! Echt waar het helpt echt. Voeg er ook gelijk wat gezonde toppings aan toe om hem helemaal af te maken. 

Zelf was ik nooit echt zo dol op smoothie. Ik maakte ze dan ook zelden, omdat je toch vaak veel verschillende soorten fruit moet hebben en de smaak combinaties bij mij niet altijd even goed waren. Nu vind ik ze wel lekker en dat komt door de smoothie packs van Juice Junkies. Hun hebben zakjes met verschillende soorten groente of fruit of een combinatie van groente en fruit, met heerlijke combinaties! Zo hoef je niet 10 verschillende soorten fruit en groenten in huis te hebben en zijn de smaakcombinaties alvast voor je samen gesteld! Scheelt trouwens ook heel veel tijd, want de producten zijn al gesneden. Het enigste wat je even hoeft te doen is de verpakking te openen en de ingrediënten in de blender stoppen en dan doet de blender de rest en hoef je hem alleen nog maar op te eten!

Juice Junkies

Herken je je in de bovenstaande situatie? Vind je het moeilijk om de juiste smaakcombinatie te vinden of simpel weg gewoon te veel werk om eerst langs de groenteboer of de markt te gaan en vervolgens nog de producten moeten wassen, schillen en snijden? Dan is Juice Junkies wellicht iets voor jou! 

In de zakjes vind je een mix van fruit, fruit en groente of een mix van fruit, groenten, whey protein en superzaden voor de echt health freaks onder ons! In een zakje zit maar liefst 140 gram groenten, fruit of een mix van verschillende ingrediënten. Veel mensen denken trouwens dat diepgevroren groenten en fruit ongezonder is, maar zolang er geen stoffen aan toe worden gevoegd is dit niet het geval! 

    Webshop

    Waar zijn de smoothie zakjes verkrijgbaar? De smoothies zijn te bestellen op de webshop van Juice Junkies. Je kunt ze los bestellen, maar je kunt ook voor een mix box gaan, zodat je van alles wat kunt proberen! In een box zitten negen verschillende zakjes, dus kun je negen keer genieten van een heerlijke smoothie als ontbijt of tussendoortje! Jouw bestelling wordt gewoon thuis afgeleverd op een gewenste dag naar keuze. Met een koelwagen uiteraard, want je wilt ze niet ontdooid bij jouw thuis ontvangen. 

    Een losse smoothie bestel je voor een prijs tussen de € 2,79 en € 2,99 en als je een box besteld met negen verschillende smoothies betaal je € 24,90 en betaal je € 2,76 voor een smoothie! 

    Mijn favoriet

    Zoals ik al eerder zei ben ik normaal niet zo dol op smoothies, misschien omdat ik nooit de goede smaakcombinaties maak! Maar fan van de Berrylicious, Mango Madness en Berry Nice To Meet You ben ik zeker! Lekker fris en fruitig van smaak en heerlijk met een knapperige bite van granola! Juice Junkies weet namelijk wel de goede smaken samen te brengen en ik raad het je dan ook zeker aan om eens een mix box te bestellen, zodat jij erachter kunt komen wat jou favoriet is! Wanneer ga jij ze proberen?