Kushiin

23-11-2018

Samen met mijn favoriete foodie Maureen van Fitfooodlover ging ik op bezoek bij Kushiin een net geopende hotspot in Nijmegen. Inmiddels hebben we al veel hotspots bezocht, maar toch zijn er nog genoeg hotspots waar we nog niet geweest zijn en dat allemaal in onze studentenstad. 

Toen wij bij Kushiin aangekomen waren, bleken ze even vergeten te zijn dat wij langs kwamen en zoals Maureen dat dan mooi zegt: " Tja, laten we het maar bij de 'Black Friday Madness' houden.. " De eigenaar pakte de auto en keerde terug naar Nijmegen. Tijdens het wachten dronken we een cappuccino met havermelk en aten we een energie ball. Die onder andere gemaakt is van dadels, pinda's en cacao. Toen wij dit lekkers op hadden, was de eigenaar er ook en was het tijd om wat lekkers te kiezen van de kaart.

Beide kozen we voor een smoothiebowl. Maureen ging voor 'Passion bowl': een smoothiebowl van framboos, aardbei en banaan met als topping granola, pompoenpitten, kokosflakes en gojibessen en ik ging voor 'Berry blaster': framboos, blauwe bessen, aardbei & bramen met als toppings: granola, cashewnoten, granaatappelpitjes & chiazaden. We genoten van de heerlijke smoothiebowl en kletste veel bij. Wij raken namelijk nooit uitgepraat. Ook al hebben we elkaar de dag hiervoor al een paar uur met elkaar doorgebracht. Ook pakte we natuurlijk onze camera erbij om een aantal mooie foto's te schieten. 

" Koffie is onze passie en onze barista's maken van elk kopje koffie iets bijzonders. Met veel plezier, liefde en aandacht maken wij voor onze gasten hun favoriete kopje koffie klaar. Is coffee not your cup of tea? Geen probleem, wij serveren ook verschillende soorten verse en losse thee. Wij maken lunchgerechtjes met een extra twist, wisselende homemade taarten en andere zoetigheden. Ook hebben wij verse juices en smoothies om je weerstand een boost te geven." - Kushiin

Van Abdi Kadar, de eigenaar, kregen we al complimenten over onze camera's. Toen we net op wilde gaan staan om er weer verder te gaan, kwam hij nog even bij ons zitten en al snel kwamen we tot hele toffe ideeën! Binnenkort meer hier over, want je gaat Maureen en mij waarschijnlijk nog vaak zien bij Kushiin. Tot snel!

Kushiin