Lola's

18-05-2018

Wat doe je als foodblogger het liefste? Eten natuurlijk! Ik vind het heel leuk om zelf gerechten te maken, maar stiekem vind ik het misschien nog wel leuker om naar een toffe hotspot te gaan en even eens een stapje uit de keuken te doen en te genieten van al het lekkers dat klaargemaakt wordt. Daarnaast ga je meestal niet alleen naar een hotspot om te lunchen, dus de gezelligheid vind ik ook altijd fijn! Gezellig bijkletsen en samen genieten, ja dat zijn de leuke dingen van het leven en dat is ook wat mij ontspanning geeft! Gezond of niet, dat maakt voor mij niet uit, vooral genieten, iets met balans noem ik dat altijd! Dit keer ging ik samen met mijn mams op pad bij Lola's in Arnhem. 

Lola's

Een gezellige, knusse hotspots gelegen aan Arnhem Centraal. Waar je onder andere  kunt genieten van heel veel lekkers zoals een goede kop koffie, homemade taarten en belegde broodjes. Rijd de trein dan eens niet? Ga dan niet op het station wachten, maar stap dan even naar binnen om te genieten van al het lekkers dat Lola's te bieden heeft. Dat maakt het wachten namelijk helemaal niet zo erg. 

Lola is de eigenaresse van Lola's, het kan ook bijna niet anders natuurlijk! Ze heeft een enorme passie voor horeca, en het maken van prachtige taarten.

Waar kun je bij Lola's allemaal van genieten? Zoals ik al zei van heel veel lekkers. Begin de dag goed met een ontbijt. Ga jij voor de banana pancakes of toch voor een heerlijk roomboter croissant? Na het ontbijt is het natuurlijk de hoogste tijd voor de lunch: een goed beleg broodje, een salade, een 12-uurtje of een soepje. Genoeg keus voor iedereen! Maar dat is nog niet alles. Naast ontbijt en lunch kun je er namelijk ook high tea'en of genieten van een goede kop koffie met homemade gebak of de lekkerste macarons. Do I need to say more? 

Mijn ervaring

Samen met mijn lieve mams ging ik op bezoek bij deze prachtige hotspot. Ik begon met een verse muntthee en mam ging voor een cappuccino. Helaas stond er op de menukaart geen cappuccino met plantaardige melk, maar dat was dan misschien ook wel het enigste minpuntje. Daarna was het de hoogste tijd voor de lunch en honger dat ik had, dus dat kwam goed uit. Veel keus en wat moet je dan kiezen? Lastig! Daarom ging ik voor Lola's 12 uurtje: gebakken eitje, broodje Carpaccio, broodje Pulled Chicken, en een glaasje yoghurt, muesli en vers fruit. Inplaats van het gebakken eitje nam ik er een kleine salade bij met onder andere zoete aardappel en gerookte kip. Handig zo'n 12 uurtje, want zo kun je van alles wat proberen en daar houd ik persoonlijk enorm van. Mam koos ook voor het 12 uurtje, maar nam in plaats van de Pulled Chicken de Vitello Tonnato. 

Het 12 uurtje was helemaal goed gekeurd. Het brood was heerlijk knapperig, daar houd ik persoonlijk heel erg van. De pulled chicken had een frisse smaak, de salade had lekkere smaakcombinaties en de yoghurt met vers fruit en muesli was heerlijk als zoete afsluiter. Kortom een goede lunch! 

Daarnaast zag de vitrine met taartjes er zo lekker uit! Hoe vol je ook zit er is altijd nog wel een plekje voor iets zoets zeg ik altijd, want vol zaten we wel naar een enorme lunch! Maar wat moet je kiezen? Ik ben altijd dol op macarons, maar met meer dan 10 smaken is dat nog best wel lastig kiezen, uiteindelijk koos ik voor de smaak honing walnoot en ging mam voor een mango cheesecake gebakje. Wist je trouwens dat ze bij Lola's Nespresso serveren? Dat is en blijft toch gewoon de beste koffie! 


Kortom het was enorm genieten en zeker de moeite waard om eens heen te gaan! Goed eten voor een goede prijs! Ik kom snel weer eens binnenstappen. 

Lola's Arnhem