Lots & More  

02-03-2018

Als foodie vind ik het elke keer weer zo tof om nieuwe hotspots te ontdekken. Als ik op bezoek ga in een stad kijk ik altijd eerst welke hotspots er zitten, voordat ik kijk naar de winkels en de andere bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft! Dat ik graag naar Zwolle wilde stond al heel lang vast, want Zwolle barst van de toffe hotspots. Ik ging samen met Manon van Manon Sprenkeler Design op pad bij Lots & More en Bij Hartje Zwolle.

Hoe het begon

"Voor Lots & More was er Lots of Yoghurt. Een biologische yoghurtbar met yoghurt, smoothies en huisgemaakte zoetigheid. Maar dit alleen was niet meer voldoende. De kans om uit te breiden met salades, belegde wafels, latte specials en biologische limonades deed zich voor en daaruit ontstond "Lots & More"!"


"All day brunch is ons concept en liefde voor goed eten is onze drijfveer. Lots & More is een plek waar liefde voor goed eten & drinken en liefde voor kunst & cultuur samenkomen. De blend van al deze facetten maakt Lots & More een sfeervolle en knusse plek om lekker een ochtend, midddag of dag neer te ploffen en te genieten van alles wat wij te bieden hebben." 

Dat je veel verschillende dingen kunt krijgen bij Lots & More dat kun je wel afleiden aan de naam! Charlotte heeft een breed assortiment, zodat iedereen kan genieten! Of je nou van gezond eten houdt of van wat minder gezond. Dit is volgens Charlotte namelijk erg belangrijk en ik geef haar daar zeker gelijk in! Want met een gezonde levensstijl is het ook erg belangrijk om jezelf af en toe wat ongezonds te gunnen. Volgens mij ben je dan past echt gezond! Want het is niet gezond als je alleen maar obsessief bezig bent met gezond eten en daarnaast zijn er genoeg mensen die juist even een hotspot bezoeken en dan niet kijken naar wat gezond is, maar juist kijken naar wat lekker is en geef toe zo af en toe een vette plak cake is zo slecht nog niet toch? 

Maar wat kun je nou eigenlijk allemaal krijgen daar bij Lots & More? 

Ontbijt

De dag beginnen we meestal met een ontbijt. Ga jij voor een smoothie, eiwitshake, yoghurt, havermout, smoothiebowl of een wafel? Voor mij is het altijd moeilijk kiezen, want voor een goed ontbijt kun je mij 's nachts echt wakker maken. Wist je trouwens dat je ook zelf je eigen yoghurt kan samen stellen? Hoe leuk is dat? En mocht je dan toch nog keuze stress hebben? Ga dan voor een al samengestelde yoghurt! Hieronder kun je zien voor welke heerlijke dingen je allemaal kunt kiezen en hoe je je eigen yoghurt samenstelt. 

Na het ontbijt of na de lunch is het vaak tijd voor een goede kop koffie en daar mag iets lekkers natuurlijk niet bij ontbreken. Al het zoet wordt uiteraard zelf gemaakt door Charlotte en hier heb je ook weer een keus tussen gezonde en wat minder gezonde zoetigheden. De havermoutkoek en de Lemon Poppyseed cake zijn in ieder geval goed in de smaak gevallen bij ons! Je kunt natuurlijk ook gaan voor de goedlopende kokosbollen, maar de pumpkincake zag er ook uit om van te smullen. Kiezen blijft moeilijk! 

Lunch

Ben jij meer van het zoet of toch meer van het hartig? Voor de zoetekauw onder ons kun je natuurlijk voor een yoghurt gaan, maar ben jij toch meer van het hartig? Ga dan voor een goed gevulde salade. Naast een aantal specials kun je je salade ook weer zelf samenstellen. 

Ik liet mij verassen en genoot van een heerlijke salade met onder andere eikenbladsla, zoete aardappel, tomaat, paprika, gegrilde courgette & aubergine, tempeh, zonnebloempitten en als dressing de Thai Sweet Chili & sesamolie. Ik had nog nooit tempeh gehad, maar het is zeker een blijvertje! Heerlijk gemarineerd in sojasaus en nootachtig van smaak. 


Naast ontbijt, zoetigheden en salades kun je bij Lots & More ook genieten van een high tea. Zo kun je van alles wat proeven en krijg je een goed beeld van deze toffe hotspot! Je kunt aan Charlotte zien dat ze met veel passie voor haar eigen bedrijf werkt en dat straalt ze dan maar al te graag uit. Leuk je ontmoet te hebben en tot snel! 

Contact