Mijn eigen bedrijf

01-05-2018

Yay, het is zo ver! In deze post heb ik jullie namelijk twee hele toffe dingen te vertellen en om dit te vieren staat er onder aan de post ook nog eens een te gekke win actie! Jij doet toch zeker ook mee? 

12 november 2016, ik weet het nog precies! Ik stond in de keuken en was bezig met wat ik toen al graag deed, namelijk bakken en koken. Ik maakte voor het eerst carrot cake muffins en dacht hier moet ik wat mee gaan doen. Ik wilde in het begin vooral mijn recepten delen en dat is dan de reden dat ik toen die tijd mijn blog begonnen ben. Ik begon steeds vaker recepten te maken en kwam erachter dat een Instagram account ook best wel handig was. Maar het maken van recepten was niet alles, ik wilde meer. Andere mensen inspireren. Met mijn bedrijf FoodLies wil ik namelijk laten zien dat gezond eten niet saai, vies of duur is en dat het zoveel meer is dan alleen maar leven op groente en fruit. Ik wil jullie de balans mee geven. Het genieten van gezond eten en af en toe jezelf verwennen! 

Inmiddels zijn we ruim 1,5 jaar verder! Heb ik over de 6000 volgers op Instagram en maandelijks 50.000 unieke bezoekers op mijn blog. In deze anderhalf jaar heb ik veel toffe samenwerkingen gedaan en veel recepten gemaakt. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor bedrijven. Dit laatste vind ik zo tof om te doen! Hoe leuk is het namelijk om jouw recept terug te zien bij een 'groot' bedrijf?! Het werd dus de hoogste tijd om van mijn foodblog mijn eigen bedrijf te maken en vandaag is het dan eindelijk zo ver! Ik ga naar de Kamer van Koophandel! Spannend? Ja eigenlijk best wel, maar tegelijkertijd ook echt mega gaaf! Een stap uit mijn comfort zone en eens zien wat het in de toekomst gaat brengen. Van een meisje met een hobby naar een vrouw met een onderneming. In de afgelopen tijd heb ik veel stappen gemaakt en ik ben trots op mezelf. Dit is iets wat ik eigenlijk nooit uitspreek, want ik sta er veel te weinig bij stil. Tot gisteren toen ik mij bedacht wat ik eigenlijk al wel allemaal niet had bereikt. Ja ik zeg het dan nog een keer: "Ik ben mega trots op mezelf!" 

Daarnaast heb ik vanaf eind juni mijn eigen plek in het mooie Nijmegen. Ik was er al lang aan toe om op mezelf te gaan, maar de stap lang niet gezet, tot gister! Ik ga jullie nog ondergooien met foto's tegen die tijd, want wat vind ik het tof om mijn eigen plekje in te richten! 

Winactie

Win een Mepal lunchbox! 

Ik wil jullie allemaal onwijs bedanken voor jullie steun en hoop jullie nog lang te mogen inspireren. Dit alles wil ik natuurlijk maar al te graag vieren en dat doe ik dan ook met een win actie. In samenwerking met Mepal mag ik namelijk één lunchbox verloten! 

Hoe maak je kans? 

  • Ga naar mijn Instagram en volg @mepalnl & @foodlies.nl
  • Tag in deze post twee vrienden, familieleden, collega's of wie dan ook, die deze box ook wel willen winnen! 
  • Vertel uiteraard ook wat voor lekkers jij er allemaal in gaat doen als je hem wint.