Gezonde acties week 21

19-05-2019

Ik vraag me af wat er aan de hand is, want al zes weken op een rij zijn de blauwe bessen flink afgeprijsd, mij hoor je niet klagen hoor, maar het valt me wel heel erg op! Deze week heb ik veel variërende aanbiedingen bij elkaar verzameld en vooral veel verse producten, love it. 

Met de weekaanbiedingen wil ik je laten zien, dat gezond eten zeker niet duur hoeft te zijn, als je oplet wat je koopt, voor de aanbiedingen kiest en de mealplanner invult, houd je aan het eind van de week waarschijnlijk zelfs geld over. Ik weet het eigenlijk wel zeker! 

Voor welke aanbiedingen ga jij deze week? Dit zijn mijn favorieten aanbiedingen van de volgende supermarkten:

  • Albert Heijn
  • Plus
  • Coop
  • Lidl
  • Aldi

Aanbiedingen week 21

(19) 20 mei t/m (25) 26 mei

Bij de Plus beginnen de acties al op zondag en lopen ze door tot zaterdag. Bij de overige supermarkten lopen de acties van maandag t/m zondag. Houd hier dus even rekening mee. Ook zijn deze aanbiedingen alleen in Nederland geldig en dus niet in België. Hier kreeg ik vorige week namelijk een aantal vragen over. Mochten jullie nog aanvullingen hebben, laat het mij gerust weten! 

Albert Heijn

De bonus aanbiedingen van deze week. 

1. Blauwe bessen 

Ja dit bedoel ik onder andere, in zes weken tijd zijn de blauwe bessen minstens vier keer in de bonus geweest en deze week ook weer. 1+1 gratis op AH blauwe bessen 150, 300 en 500 gram! 

2. AH Roomboter appeltaartje

Voor wie het nog niet wist, ja echt, dit is een van mijn favoriete appeltaarten. Dan moet hij trouwens wel vers zijn en niet een dagje oud. Maar die bodem en korst is gewoon top en dat maakt voor mij appeltaart zo lekker. 

3. AH roerbakgroente 

Twee zakken AH roerbakgroente 400 gram in de varianten Mexicaans, Holland, Marokkaans en Provençaals voor €3,49. Ideaal voor een snelle gezonde maaltijd met veel groenten! 

4. AH Nectarines, Wilde perziken, Mango en Galiameloen

Kies & Mix twee soorten fruit voor €2,99! Ik ga voor de wilde perziken en mango en jij? Dol op dit seizoen van het jaar, want groenten en fruit uit dit seizoen spreekt mij namelijk erg aan. 


Plus

Geeft meer, veel meer, aanbiedingen!

1. Optimel salade

Heb jij de nieuwe salades van Optimel al geprobeerd? Probeer ze dan nu voor maar €0,99 en vind jouw favoriet! Mijn favoriet is de gele curry en onder aan de pagina zie je welk recept je daarmee kunt maken.

2. &Samhoud

&Samhoud is voor sommige misschien nog een onbekende vleesvervanger, maar zeker het proberen waard. Wat dacht je van nuggets met bloemkool of ga je toch voor de groenten frikandel? Ook ideaal voor de kids, zeker weten dat ze in de smaak gaan vallen.

3. Plus aardbeien

400 gram aardbeien voor €2,29! Yay, ook aardbeien vind ik heel erg lekker. Vroeger at ik veel boterhammen en beschuitjes met aardbeien weg. Nu doe ik de aardbeien vooral in de kwark of havermout. 

4. Zoete puntpaprika & avocado

Ik kon weer eens niet kiezen, vandaar dat ik ze beide maar heb toegevoegd. De puntpaprika's zijn namelijk deze week in de aanbieding voor €0,99 en de avocado voor €0,89. 


Coop

Koopjes jagen bij de Coop deze week. Dit zijn de aanbiedingen:

1. Keuze & korting groenten

Paksoi, witlof, snijbonen of kruimige aardappelen 2 stuks voor 2 euro! Mijn favoriet zijn de snijbonen en de aardappelen. Hier kun je ook een heerlijke stamppot mee maken. Met witlof maak ik altijd graag een salade. Rauw vind ik witlof namelijk het lekkerst.

2. Wasa knäckebröd

Ja jullie weten het inmiddels vast wel, ga altijd voor de volkoren variant. De Wasa volkoren crackers bevatten namelijk veel vezels. 

3. Keuze & korting fruit

Bramen, blauwe bessen of pitloze rode druiven. Welke van de drie vind jij het lekkerst? Met de bramen maak je gemakkelijk een lekkere zomerse pastasalade. Zie onder aan de pagina welk recept.

4. Bonduelle vriesverse groenten

Sommige van jullie weten het misschien vast wel, maar diepvries groenten staan gewoon in de schijf van vijf en zijn daarmee een goede en gezonde keus. Zelf vind ik de gegrilde groenten mix erg lekker. 


Lidl

Een klein prijsje voor deze gezonde producten

1. Diepvries fruit

Wat voor diepvries groenten geldt, geldt ook voor diepvries fruit. 750-1000 gram deze week bij de Lidl voor maar 2,99 per zak! Ook ideaal voor in een smoothie bowl of als topping.

2. Rabarber & blauwe bes

Ik kon weer eens niet kiezen, vandaar gewoon één extra aanbieding dit keer. De rabarber is weer in het seizoen, alleen doe ik er veel te weinig mee. Wat zou jij ermee maken? Deze week voor €1,19 per 500 gram. Ook de blauwe bessen zijn weer goed geprijsd, namelijk 500 gram voor €2,49

3. Hollandse aardbeien

En of we nog niet genoeg fruit voorbij hebben zien komen, maar ook de aardbeien zijn deze week weer in de aanbieding. Zelfs nog net iets goedkoper dan bij de Plus. 500 gram voor €2,49

4. Witlof

Vroeger als kind moest ik niks van witlof weten, ik vond het maar vies en bitter. Nu vind ik het erg lekker en zoals ik eerder al zei maak ik er graag een salade van. Hier bij mij thuis vinden ze het warm uit de oven met ham & kaas ook erg lekker. 


Aldi

Veel verse aanbiedingen voor weinig

1. Medjoul dadels of babyvijgen & ongebrande cashewnoten

Oeps, nu doe ik het weer! Namelijk een extra aanbieding, maar ja volgens mij vinden jullie dat ook niet zo erg toch? medjoul dadels en babyvijgen per 200-300 gram voor €2,49 en 200 gram ongebrande cashewnoten voor €2,49. Ik vind het altijd lekkerder om ze zelf even te branden. 

2. Watermeloen

Het is ook weer het seizoen van de watermeloen. (Dat rijmt). Per stuk deze week bij de Aldi voor maar €2,49. Lekker om er een salade mee te maken met onder andere feta en munt. 

3. Fruit salades

Soms vind ik dit wel eens handig voor onderweg. Oké in verhouding misschien iets duurder, maar als ik het op het station zou halen ben ik drie keer zoveel kwijt. Deze week bij de Aldi 2 stuks voor €2,00! Zo goedkoop krijg je ze nergens.

4. Kipfilet

Ik eet niet veel vlees meer, maar zo nu en dan nog wel eens kip. 1 kilo kip voor maar €5,00. Zo kun je de diepvries weer even aanvullen! Tegenwoordig heb ik ook een nieuwe favoriet vegetarische kipreepjes, dus een grote kans dat ik ooit nog eens vegetarisch wordt. Ik heb het over de kipfiletreepjes van Vivera in de gele verpakking. (Niet de plantaardige dus). 


WEEKMENU

Met de aanbiedingen kun je veel lekkere en gezonde recepten maken. Hieronder vind je de recepten die je deze week kunt maken met de aanbiedingen. Vul onder aan gelijk de mealplanner voor de rest van de maaltijden in!