Mymuesli Adventskalender

26-10-2017

Mymuesli komt met iets heel tofs voor de december dagen. We kennen allemaal de adventskalender met chocolade wel, waar je elke dag in december één chocolaatje uit mag pakken. Mymuesli pakt het groter aan, namelijk met muesli of N'oats. Elke dag in december kun je één luikje openen en je favoriete muesli of N'oats eruit halen. Hoe tof is dat? Zo heb je elke dag een andere smaak, zodat je er nooit genoeg van krijgt en het leuke is dat je €10 korting ontvangt! Lees dus snel verder! 


Muesli kalender

De muesli van Mymuesli is heerlijk met melk, en vooral met warme melk en een vleugje kaneel voor de koude winterdagen! Daarnaast is de muesli ook heerlijk als topping over de yoghurt of de havermout. In de adventskalender zitten maar liefst 13 verschillende smaken muesli's of je nou van fruitig of chocolade houdt, voor ieder wat wils! Daarnaast vind je er ook nog de Christmas granola in en op kerstavond een speciale verrassing. Ben jij al benieuwd. De adventskalender kost normaal gesproken € 59,90 maar via deze link:   https://nl.mymuesli.com/ak-foodliesnl kun je hem bestellen voor maar liefst € 49,90

Wees er snel bij want op = op. Je kunt de kalander alvast pre-orderen. De kalenders worden vanaf half november verstuurd, zodat je ze in ieder geval voor 1 december in huis hebt! Na half november kun je hem uiteraard ook bestellen, maar dan duurt het ongeveer 7 werkdagen voordat je hem thuis ontvangt! Dus wacht er niet te lang mee.  De muesli's worden gepresenteerd in een goud design zodat het ook nog eens mooi bij je kerst interieur staat! 


N'oats kalender

Ook net zo als mij zo dol op warme havermoutjes in de winter? Dan is de N'oats adventskalender echt wat voor jou! Met 9 verschillende smaken kun je elke ochtend genieten van een ander havermoutje, zodat je havermout nooit gaat vervelen. Ook in deze kalender zit er op kerstavond een verrassing verstopt! De N'oats zijn ideaal voor onderweg of gewoon voor thuis en zo gemaakt! 

De prijs van de N'oats adventskalender is normaal gesproken  € 49,90 maar via deze link:   https://nl.mymuesli.com/ak-foodliesnl kun je hem bestellen voor slechts € 39,90!   

Voorwaarden

De actie (€10 korting) geldt zolang de voorraad strekt. Op = op dus twijfel niet te lang en wees er snel bij! De actie loopt tot midden november dus zorg dat je voor de tijd jouw kalender hebt besteld! 

Erg leuk dus alvast voor kerst! Vergeet jou kalender dus niet te bestellen via deze link:  https://nl.mymuesli.com/ak-foodliesnl . Zo kun jij in december namelijk ook elke dag genieten van Mymuesli! De muesli is trouwens geheel biologisch en met zorg samengesteld, voor de beste smaak en het beste receptuur! Daarnaast zijn de producten laag in suiker en erg lekker! Voor een gezonde start van de dag.