Nofairytales

31-08-2018

We kennen allemaal de wortel,- bieten,- en boerenkool tortilla's van No Fairytales wel, maar ze komen met iets nieuws! En wel met 6 nieuwe producten die jij vanaf 10 september ook zelf kunt proberen. Is dat niet geweldig?! Sinds ik mijn blog ben begonnen is No Fairytales ook gestart. We hebben elkaar beide geholpen tijdens de opstart en inmiddels hebben we al veel bereikt, maar wat ben ik trots op het feit dat ze zes nieuwe producten op de markt hebben gebracht! 

Nieuwe producten

De zes nieuwe producten van No Fairytales! 

Tosti's

Makkelijke te bereiden in de oven of tussen de (tosti)grill in maar liefst drie verschillende varianten: 

  • Boerenkool tosti - kip en cheddar kaas
  • Bieten tosti - geitenkaas, rode paprika en ui chutney
  • Wortel tosti - kaas, tomaat en achterham

Gevulde wraps

Even warm maken in de oven of tussen de gril en je warm gevulde wrap is klaar. Ideaal voor op de drukke dagen en zo eet je toch gezond en krijg je gelijk wat groenten binnen! 

  • beef
  • kip

Paprika chili tortilla's 

Ik was altijd groot fan van de wortel variant, maar de paprika chili is mijn nieuwe favoriet. 

De wortel tosti met kaas tomaat en achterham was mijn favoriete tosti. De overige smaken vond ik ook zeker lekker, maar de wortel variant sprong er bij mij boven uit. Heerlijk met zongedroogde tomaten en ham en kaas zoals een tosti hoort te zijn! De gevulde wraps zijn ook goedgekeurd, makkelijk te bereiden! Dit vind ik enorm fijn. Een lekkere lunch/maaltijd wanneer je weinig tijd hebt en toch gezond. Hierbij was de beef variant mijn favoriet en de Paprika chili tortilla's zijn samen met de wortel tortilla's mijn favoriete smaken! Wat een toppers zijn jullie en hopelijk komen er nog vele producten bij.