Personal Protein eiwitrepen

19-05-2018

Sinds kort heeft Personal Protein er een nieuw product bij. Naast de eiwitpoeders en talloze flavour shots kun je er nu ook terecht voor eiwitrepen en niet zo maar eiwitrepen, hele lekkere namelijk! Als je bij mij aankomt met een eiwitreep word ik normaal gesproken niet echt blij. Vaak vind ik de structuur niet fijn of de smaak niet lekker. Bij de meeste repen vind ik dan de eiwitsmaak ook te overheersend. Ik was dus enorm benieuwd wat ik van deze zou gaan vinden en verwachtte er dus vooral niet te veel van.

Met die gedachte nam ik dan ook een hap van de reep en ik was verrast, echt verrast.  Een heerlijke reep met een crunchy bite en geen rare nasmaak. Ik nam nog een hap, want ik kon het niet geloven dat ik dan eindelijk een eiwitreep had gevonden die wel perfect was. Maar ook de tweede hap was goed! Yes, eindelijk. Ook heerlijk in je schaaltje met kwark en vers fruit voor een heerlijke bite! Jammer dat ik het vond dat de reep alweer op was. 

De eiwitrepen zijn er in twee smaken: hazelnoot en pistache. De allerlekkerste vind ik toch de hazelnoot, wat ik ben dol op producten met hazelnoten, maar de pistache was ook boven verwachting. 

Personal Protein Hazelnut Bar

"Alle beukennootjes nog aan toe. Laten we het pracht en praal uit eigen land niet vergeten. De eekhoorntjes zijn er dol op en verstoppen ze maar al te graag.

Wij kunnen deze hazelnootreep echter niet langer voor je verborgen houden."

De hazelnootreep bevat maar liefst 22,8 gram eiwitten! Benieuwd naar de voedingswaarde? Die vind je hier! Een minpuntje aan de reep is dat er wel mega veel ingredi├źnten inzitten, maarja zolang de smaak en de voedingswaarde goed zijn, dan vind ik het helemaal top! 

Dit is niet zomaar een reep, maar een reep van echte pistachenoten."

De pistache noten geven een echte bite aan de reep. Lekker groen van kleur en goed van smaak! Zo wil je je eiwitreep hebben. Deze reep bevat een bom van eiwitten, namelijk 20,5 gram per reep en slechts 221 kcal voor een reep van 55 gram!

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij ook benieuwd naar deze heerlijke repen? Dat kan natuurlijk bijna niet anders! Bestel ze dan hier en probeer ze binnenkort zelf. Ik kan je garanderen dat je er geen spijt van gaat krijgen en nee dit is geen verkooppraatje! Het is gewoon echt de moeite waard om te proberen. Daarnaast ben ik ook enorm fan van de flavour shots