Foodpost diary 2

05-10-2017

Het is weer tijd voor een nieuwe foodpost diary. De afgelopen vier weken heb ik weer hele toffe dingen ontvangen en heerlijke hotspots bezocht. Dit alles wil ik maar al te graag met jullie delen om jullie ook enthousiast te maken. 

Kruidvat

Van de kruidvat kreeg ik hun nieuwe back to work producten. Aangezien iedereen weer aan het werk is en de scholen alweer een tijdje begonnen zijn! In het pakket zaten onder andere vitamine pullen, ontbijt shakes en verschillende biologische notenrepen. Zelf ben ik niet zo'n van van shakes, dus vandaar dat ik deze ook niet heel erg lekker vond. Daarnaast vond ik de repen wel weer erg lekker. Van de energie en de weerstand tabletten heb ik helaas weinig gemerkt. Ook vond ik dat de producten helaas wel veel suikers bevatten.


Hands off my chocolate

Wie kent de chocolade van Hands off my chocolate niet? Volgens mij kent iedereen deze chocolade onderhand wel en dat is ook niet zo gek! De chocolade is namelijk heerlijk. Afgelopen maand kwamen ze met twee nieuwe smaken, namelijk Hazelnoot, seasalt  & cacao nibs en de smaak Chocolate chip cookie dough. Beide smaken waren heerlijk, maar toch heb ik een kleine voorkeur voor de Chocolate chip cookie dough. Overigens was dit de best bekeken foto van september op mijn Instagram pagina!


Homemade

Homemade komt met maar liefst negen nieuwe bakmixen. Ik ontving de volgende vier  bakmixen: kokosmakronen, hazelnoot schuimgebakjes, quiche lorraine en de speculaas cake. De quiche Lorainne en de speculaas cake heb ik inmiddels al getest en zijn helemaal goed gekeurd en heel gemakkelijk te maken. Niet zo gezond, maar ideaal voor het weekend, het gaat tenslotte om de balans. 


Abbot Kinney's

De plantaardige yoghurt variant. Mijn favoriet met stipt op nummer één coco start mango! Een heerlijke zomerse en frisse smaak. Ook heb ik de cocos start en de asmond start geprobeerd. Binnenkort komen ze met drie nieuwe fruitige smaken. Zeker de moeite waard om te gaan proberen. De uitgebreide review over Abbot Kinney's lees je hier!


Uit Paulines keuken

Ik heb mee gedaan aan de blog insiders actie van Zespri & Uit Paulines keuken. Daarvoor heb ik drie opdrachten uitgevoerd en als bedankje ontving ik het Feel Good boek van Uit Paulines keuken, met gezonde recepten! Kookboeken kun je namelijk nooit genoeg hebben!


Xavies

Op moment heb ik echt een favoriete granola. Namelijk de granola van Xavies. Ik ontving de toasted granola die geheel suikervrij is en daarnaast ook nog de double chocolate granola, want die mag natuurlijk ook niet ontbreken als chocolade liefhebber. De uitgebreide review over Xavies vind je hier. Voor welke smaak zou jij gaan? 


Fika

In de afgelopen vier weken heb ik ook verschillende hotspots bezocht en vooral in Nijmegen. Een daarvan was Fika. Een hotspot met een Scandinavisch tintje. Je kunt hier terecht voor onder andere heerlijke broodjes en de lekkerste gebakjes. Ook hier heb ik een uitgebreide review over geschreven die hier te vinden is. Ik ging voor een broodje met Rosbief en eentje met Zalm! 


Notenleveranciers

Van de Notenleveranciers ontving ik een pakket vol met verschillende noten, goji bessen, havermout en nog veel meer lekkers. Met deze producten maakte ik onder andere deze heerlijke ontbijt muffins! Ik ben erg dol op hun noten, aangezien ze lekker van smaak zijn en je ze in leuke verpakkingen ontvangt! 


AH to go

De AH to go komt met een nieuwe muffin voor Halloween. Een chocolade muffin met een sprinkhaan erop. Zou jij het aandurven? Ik heb de muffin opgegeten, maar de sprinkhaan ging voor mij net iets te ver, dus die heb ik er maar afgelaten. Durf jij het wel aan? Hij is gewoon verkrijgbaar bij de AH to go op het station. 


Rude Health

Ook was ik uitgenodigd voor een event van Oude Health waar ik helaas niet bij kon zijn! Gelukkig kreeg ik wel hun nieuwe producten om te testen. Mijn favoriet was de amandelmelk en de Coconut & Chia granola! Ik ben altijd al fan geweest van de producten van Rude Health, aangezien ze weinig suikers bevatten en vaak ook plantaardig zijn!


Dat was het weer voor deze afgelopen vier weken. Over vier weken komt er weer een nieuw foodpost diary aan met hele toffe dingen! Dat kan ik je nu namelijk al vertellen.