SNCKBR

28-12-2017

"SNCKBR - Innocent pleasures. Healthy cheating." 

Dat is waar SNCKBR voor staat! Ik word er blij van. Een gezonde snackbar, het klinkt als muziek in de oren. Niet dat het erg is om af en toe naar de gewone snackbar te gaan, maar bij SNCKBR kun je genieten zonder schuldgevoel en daar word je lichaam ook nog eens blij van! Ga je liever voor de net niet frieten of ben jij meer iemand van de kapsalons? Bij SNCKBR krijg je jouw favoriete gerecht in een gezond jasje. 

Zondigen is gezondigen bij SNCKBR

" Meer dan 200 keer per dag maakt de moderne mens eetbeslissingen; met wie, waar, wanneer en - de vraag des levens - wat eten we vandaag? Zegt het hart goudbruine frieten met een klodder mayonaise en het verstand groene salade? Geen probleem. SNCKBR tekent op 12 februari de vrede tussen verantwoord en verrukkelijk door de deuren te openen op Van Woustraat 34. SNCKBR herdefinieert fastfood met een snackbar, brasserie en bar waarin zondig lekker heel zedig kan zijn. All day, all night. Van BRKFST tot LT NGHT DRNKS." 

Zoals je leest kun je bij SNCKBR terecht voor een heerlijk ontbijt, een goede lunch, een uitgebreid diner of een fris drankje!  " Een gezond en bewust voedingspatroon voldoet aan een dagelijks aanbevolen hoeveelheid pizza's, burgers en bitterballen. Melle Schellekens, Marco van Velthooven en Allon Kijl zijn de bedenkers van SNCKBR. Zondigen wordt gezondigen. Voedingswaarde en voedingsstoffen staan centraal maar de smaak is lijdend. "Want goed eten is voor SNCKBR pas écht goed eten als het de term finger licking good waard is." 

De gerechten zijn bereid met pure en biologische ingrediënten. Daarnaast zijn de gerechten matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en waar het kan zijn de gerechten ook nog eens glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch of veganistisch. Zodat iedereen kan genieten en dit vind je in een 'gewone' snackbar niet terug. Dit is wat SNCKBR onderscheid van de snackbar bij jou om de hoek. 

Daarnaast geeft SNCKBR een indicatie van het aantal calorieën in een gerecht, zodat iedereen zelf een goede beslissing kan maken wat bij hem of haar past.  Wanneer kom jij het complete frituurvrije menu proberen? 

Locaties 

SNCKBR is te vinden op maar liefst drie verschillende locaties in het land en het duurt niet lang meer voordat de vierde geopend wordt. De vestigingen zijn te vinden op de volgende locaties:

  • Van Woustraat 34 -  1073 LM Amsterdam ' 06 86368609
  • Kinkerstraat 106-108 ' 1053 EC Amsterdam ' 020 8915933
  • Willemstraat 1D ' 5611 HA Eindhoven ' 040 3021040

De SNCKBR is zeven dagen per week geopend dus je hebt geen excuus om naar de ongezonde snackbar te gaan, omdat SNCKBR dicht zit. 

Healthy good food

Josine en ik gingen op bezoek bij SNCKBR aan de Kinkerstraat. Zelf was ik er nog nooit eerder geweest dus wist ik nog niet goed wat ik ervan kon verwachten. Dus ik liet me verassen. Moeilijk kiezen zo'n kaart vol met lekkers. De twijfel was dan ook enorm. Ging ik voor een goed belegd broodje, een stapel pannenkoeken een kapsalon of toch een pokebowl? Het werd de pokebowl met: bloemkoolrijst, avocado, bosui, rode peper, edamame, mango, chioggiabiet en tonijntataki voor mij. Josine ging voor de salade met geitenkaas en we namen er nog wat net-niet-friet van zoete aardappel friet bij. De gerechten waren goed op smaak en zagen er mooi uit. Ik kom zeker nog eens terug om meer van de menukaart te proeven.