Storytel

29-12-2017

Lezen, voor mij een moment van ontspanning! Het liefst lees ik ouderwets uit een boek. Heerlijk met een kop thee en een deken op de bank. Hierdoor kom ik gewoon echt even tot rust. In de trein vind ik het ook altijd erg fijn om een boek te lezen, maar helaas is het in een trein vaak rumoerig. Gelukkig komt Storytel met de oplossing, namelijk offline audio boeken luisteren. Zo kun je je oortjes of koptelefoon opzetten en met alle aandacht wegdromen in het verhaal. 

Storytel

Een digitale abonnementsdienst, waarmee je offline audioboeken kunt luisteren op je smartphone. De Storytel app is geschikt voor Android en iPhone. Door een abonnement af te sluiten kun je onbeperkt luisteren naar verschillende boeken, waar en wanneer jij wilt. Het fijne is dat het abonnement gewoon per direct opzegbaar is. Je zit er aan vast zolang als jij dat zelf wilt. 

Het aanbod van Storytel is groot. Met maar liefst 60.000 boeken zit er voor iedereen wel een goed boek tussen. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Van bestsellers tot bekroonde boeken en zelfs ook boeken voor kinderen. Altijd handig wanneer je kunt wat minder dol is op lezen. Storytel is namelijk een makkelijke manier om een verhaal te volgen, zonder dat je daadwerkelijk echt hoeft te lezen. 

Hoe werkt het?

Je hoeft alleen maar even de Storytel app te downloaden en een account aan te maken. Via deze link kun je voor slechts €0,99 een maand lang genieten van ruim 60.000 boeken. Normaal betaal je €9,99 per maand en zoals ik al zei is het abonnement altijd per direct opzegbaar en zit je nergens aan vast.

Ook is het leuk om iemand blij te maken met een Storytel giftcard. Deze giftcard is beschikbaar voor  1, 3, 6 of 12 maanden. Leuk om cadeau te doen en altijd leuk om zelf te krijgen!

Boeken 'lezen' is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wanneer ik Storytel gebruik? Zowel tijdens het koken, als in de trein of gewoon lekker in bed onder een dekentje. Maar ook heel fijn om in warm bad te zitten en te luisteren naar je favoriete boek. 

Favoriete boeken

  • Bon Bini Beach - Suzanne Vermeer
  • The Subtle Art of Not Giving a F*ck - Mark Manson
  • De eetclub - Saskia Noort

Enthousiast? Probeer Storytel dan nu 30 dagen voor €0,99!