TEDS

21-10-2018

Wat een warm binnenkomen bij TEDS! Het gevoel hebben dat je werk gewaardeerd wordt. Zo'n fijn gevoel is dat en dat kwam door het vriendelijke personeel! Stiekem bepaald bij mij niet alleen het eten, maar voor een grootste gedeelte de vriendelijkheid van het personeel of ik nog eens terug kom of niet en hier kunnen nog heel veel restaurants/hotspot een voorbeeld aannemen! Dat kleine beetje extra kan zoveel waard zijn! 

All day brunch. Ja echt iets voor mij! Ik ga namelijk liever buiten de deur brunchen dan dineren buiten de deur! Simpelweg omdat het ontbijt en de lunch mijn favoriete maaltijd zijn van de dag. Ik kan je vertellen bij TEDS was ik helemaal op de goede plek. Je kunt hier namelijk van 9 iur 's ochtends tot half 5 terecht voor je brunch en dat 7 dagen in de week! Met het mooie interieur voel je je gelijk thuis. Verwen jezelf met iets lekkers van de kaart, pak er een tijdschrift bij en geniet van het moment of ga gezellig met een vriend(in) en klets gezellig bij onder het genot van een hapje en drankje. Dit laatste deed ik dan ook met Maureen van Fitfooodlover. 

Het leuke van dit restaurant, vindt bedrijfsleider Olaf Kluivers, dat alles van de andere filialen hier samen komt. Zo is de podiumverhoging geïnspireerd op het interieur van Teds Amsterdam en lijkt de chilhoek achterin deze 'healthy hotspot' erg op de inrichting hoe het is bij Teds All day Brunch Utrecht! - Maureen

Aangekomen bij TEDS werden we vriendelijk ontvangen met champagne en een persoonlijk kaartje. Alleen dat kaartje als geeft een gevoel van welkom zijn en waardering. Daarna was het de hoogste tijd om de kaart eens goed door te nemen. Heel veel lekkers stond er op. Het blijft altijd moeilijk kiezen. Ik begon met een Chai latte. Mijn favoriete drankje op het moment. Niet te zoet en wel lekker kruidig. Ja hier weten ze hoe ze hem moeten maken. Maureen ging voor een iced cappuccino.
De zon scheen in ons gezicht. Daar kan ik ook zo blij van worden. Ook word ik blij van een tafel vol met eten. We mochten een gerecht van de kaart uitzoeken, maar wat we niet wisten was dat we daarnaast nog drie andere gerechten van de kaart erbij kregen! Ja dat was wel een luxe en veel, maar wij houden van eten dus is dat voor ons geen enkel probleem.

Zelf koos ik voor whole weat toast met twee gepocheerde eieren, ham en avocado. Daarbij werd nog meer lekkers geserveerd, namelijk: 'TEDS Cob Salad' - salade met avocado, bacon, tomaat, kip, kaas, ei, en dressing en de 'Naked Veggie Burger' - een kikkererwten - zoete aardappel - witte bonenburger met sla, tomaat, feta, hummus en een yoghurtdressing. Als toetje gingen we voor de yoghurt met homemade granola en vers fruit. Ja dat was dus zeker een volle tafel, maar stuk voor stuk erg lekker. We sloten onze brunch af met een leuk gesprek met de personeelsleden en verlieten het pand met een koffie to go, want die kon er nog wel bij in.

Ik ben zeer tevreden over de gerechten die we geproefd hebben en het personeel was zoals ik al aangaf super vriendelijk. Een echte aanrader om eens binnen te stappen wanneer je een bezoek brengt aan Den Haag. Het ligt op loopafstand van het centrum in een rustig straatje. 

TEDS

Benieuwd wat Maureen ervan vond? Lees dan hier haar artikel.