Tree of tea

18-08-2018

We kennen Mymuesli allemaal wel van de muesli, maar sinds kort kun je er ook terecht voor heel veel verschillende smaken thee en mocht ik daar nou net zo gek op zijn. Met warm weer kun je er verfrissende ijsthee's mee maken en zodra het kouder wordt drink ik de thee het liefst lekker warm met een dekentje op de bank! 

" Elke koker is een klein stukje kunst. Elke geur over-tuigt met speciale facetten. De smaak van elke thee is op zijn eigen manier onweerstaanbaar. Dat is de missie van Tree of Tea: Je kunt precies de perfecte selectie biologische bladtheeën vinden - en elke is de beste van zijn eigen soort. "

De thee van Tree of Tea is een biologische bladthee van hoogwaardige kwaliteit. De thee bladeren worden handmatig verwerkt en met veel liefde natuurlijk. De thee is in veel verschillende smaken verkrijgbaar van groene thee tot zwarte thee, fruitige- of kruidenthee. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Naast de thee hebben ze ook leuke accessoires zoals thermoflessen, ijsthee-flessen en een handige tea-maker om je thee momentje helemaal compleet te maken. Op ieder moment van de dag, waar je ook bent! 

De thee is verkrijgbaar in losse kokers van 120 gram per stuk of in een probeerpakket. Dit pakket bestaat uit de acht soorten thee in kleiner formaat. Zo vind je makkelijk je favoriete thee of doe de heerlijk thee cadeau. 

Mijn favoriet is de Roi Lemon! dit is groene rooibos thee! Klinkt raar, maar onwijs lekker. Ik ben dol op groene thee en rooibos, dus daarom is dit de perfecte combinatie voor mij! Heerlijk mild en citroenachtig van smaak. Een echte aanrader als je het mij vraagt!