Weekmenu diner #2

01-11-2018

Ik merkte dat er veel vraag was naar een weekmenu, aangezien ik inmiddels heel wat recepten op mijn blog heb, lijkt dit mij nu een ontzettend leuk idee om te gaan doen. Dus hierbij het eerste weekmenu! Zo hoef je niet te plannen wat je gaat eten en kun je in een keer de boodschappen doen, dat gaat je veel tijd schelen! En zo eet je ook de hele week gezond! Wat wil je nog meer? Vul tenslotte onder aan de mealplanner in voor je ontbijt, lunch en snacks en jij kunt er de hele week tegenaan! 

Het weekmenu

Van gevulde vegetarische spaghetti tot bloemkoolpizza's met oude kaas. Voor ieder wat wils. Alle recepten zijn uiteraard aan te passen naar vegetarische opties. Vervang de gehakt bij de gevulde Mexicaanse paprika's door vegetarisch gehakt en laat de rauwe ham achterwegen bij de bloemkoolpizza! Of ga voor de veganistische gerookte  ham van Quorn. 


De mealplanner

Helpt je met de boodschappen en zo hoef je niet de hele week na te denken wat je gaat eten. Schrijf boven aan de mealplanner je notities, to do's en vergeet niet je focus punt vast te leggen!