Credible

16-11-2018

Hotel, restaurant en bar Credible is te vinden in het bruisende centrum van Nijmegen. Een plek waar je kunt eten en drinken, een plek om gezellig bij te kletsen onder het genot van een goede kop koffie, een plek waar je met je laptop eindeloos kunt doorwerken en een plek waar je gezellig kunt overnachten en kunt genieten van een borrel.

Zelf was ik er al eens eerder geweest om er een kop koffie te drinken en toen al werd ik zo ontzettend rustig van de sfeer die er hing. Je komt binnen en het eerste wat je ziet zijn heerlijke lounge banken om in te gaan zitten en even te ontspannen. Daarnaast kun je ook aan het raam zitten waardoor je fijn weg kunt dromen wanneer je naar buiten aan het kijken bent. Daarnaast zijn er verschillende zitjes gecreëerd en toch vormt alles één geheel en dan heb ik het nog niet eens gehad over de mooie kleurrijke muren en de houtkachel met schommelstoel.

We kwamen er binnen en werden gelijk vriendelijk ontvangen, waarna we zelf een plek mochten kiezen. Natuurlijk kozen Maureen en ik voor en plek bij het raam, want goed licht is een pré! Nadat we onze jassen hadden uitgedaan en plaats hadden genomen was het de tijd om de menukaart eens goed te gaan bekijken. We hoefde niet lang na te denken over wat we wilde drinken, chai latte natuurlijk! Ons favoriete drankje op het moment. Een Chai latte in een kruidig drankje met melk die perfect bij deze tijd van het jaar past.

Onze trek was bij binnenkomst al vrij groot en dat was maar goed ook. We waren er beide als snel uit wat we wilde eten. Maureen ging voor de homemade wafel met geitenkaas, cherrytomaatjes, rucola en avocado en ik ging voor de BBQ pulled chicken sandwich op geroosterd zuurdesembrood met een mango komkommer raita. Ik eet niet vaak vlees, maar zo heel af en toe heb ik er gewoon zin in en laat dat nou net vandaag zijn! Ik ben namelijk dol op kip en al helemaal op pulled chicken, dus dan is de keus snel gemaakt.

Op de lunchkaart vind je verschillende gerechten zoals belegde broodjes, soep, een couscoussalade maar ook de meest lekkere taartjes en drankjes! Naast de lunchkaart heeft Credible ook een dinerkaart met veel keus. Ik denk dat Maureen en ik dat de volgende keer ook maar eens moeten gaan proberen en dan boeken we gelijk een nachtje in het hotel er achteraan om deze ook nog even te testen! Wat zou dat in ieder geval ontzettend tof zijn. Wie weet! 

Ook zijn de allergenen op een duidelijke en originele manier weergegeven op de menukaart! Elk allergeen heeft namelijk zijn eigen nummer en is met een code aangegeven achter ieder gerecht. Zo zie je in één opslag welke allergenen de verschillende gerechten bevatten. Ja daar letten wij als diëtiste in opleiding natuurlijk ook op. Een oog voor detail hebben wij in ieder geval zeker. 

" in-Credible verblijf je niet, je bént er. En als je er bent, dan is de kans groot dat je blijft. Dat je je plannen om naar buiten te gaan opschort. Omdat je zo lekker zit te kletsen, kijken, rummikuppen, eten, chillen. Te genieten. Van de warme sfeer, de mensen, de muziek. Of misschien wel van een goed boek (we hebben genoeg leesvoer om een jaar mee door te komen)

in-Credible zitten hotelgasten zij aan zij met flexwerkers, late ontbijters tussen vroege avondeters en verliefde stelletjes naast congresbezoekers. Die mix aan mensen en mogelijkheden, de ongedwongen sfeer, de leukste medewerkers ter wereld: maak je op voor een in-Credible ervaring in Nijmegen."

Deze quote beschrijft dan ook precies hoe ik mijn bezoek aan Credible heb ervaren. We hebben onze lunch afgesloten met een cappuccino en wat zag deze er mooi uit zeg! We hebben onwijs genoten van al het lekkers en gezellig kunnen bij praten en zijn dan zeker van plan om snel eens terug te komen. 

Credible